George Burcea a plecat din țară! Unde se află acum actorul: nu a putut fi alături de Ella, de ziua ei de naștere

Cu doar câteva zile în urmă, Andreea Bălan a sărbătorit unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei: cel în are a venit pe lume prima ei fetiță, Ella Maya. Aceasta a împlinit 7 anișori chiar pe ziua de 9 octombrie, iar mama ei, împreună cu Victor Cornea, au organizat o mare petrecere. Însă, internauții au remarcat o absență importantă de la festivități: cea a tatălui fetiței, George Burcea!

Cu doar câteva zile în urmă, Andreea Bălan a sărbătorit unul dintre cele mai frumoase și emoționante momente din viața ei: cel în are a venit pe lume prima ei fetiță, Ella Maya. Cea mică a împlinit deja 7 anișori chiar pe 9 octombrie, iar mama ei a dorit să îi facă o zi cât mai specială! Astfel, împreună cu Victor Cornea, cei doi au organizat o mare petrecere, unde Ella Maya fost în centrul atenției. Cu toate acestea, internauții au remarcat o absență importantă de la festivități: cea a tatălui fetiței, George Burcea!

Ei bine, deși pe pagina de Instagram a Andreei Bălan au fost postate o mulțime de filmulețe și imagini de la petrecerea aniversară a celei mici, în niciuna dintre imagini nu se vede George Burcea, care pare să fie absent de la un eveniment atât de important. Ei bine, dacă facem o mică excursie pe pagina de Instagram a acestuia, putem vedea că cel mai recent story postat de acesta ne oferă o explicație: actorul se află tocmai în Los Angeles!

George Burcea este în Los Angeles

image

Se pare că actorul nu se află în țară de ziua fetiței sale, ci tocmai în Statele Unite. Cel mai probabil, acesta urmează să înceapă filmările pentru sezonul 2 din serialul Netflix „Wednesday”, care a devenit un adevărat fenomen pe plan global. Potrivit celor de la netflixlife.com, filmările pentru noul sezon erau programate să înceapă chiar în această toamnă. Desigur, trebuie menționat că, până la acest moment, acestea încă nu au început, deși producătorii își doresc să înceapă cât mai repede munca.

Se pare că întârzierile sunt provocate de grevele de la Hollywood, iar deși protestul scenariștilor a ajuns la final, negocierile încă mai continuă cu actorii. Rămâne de văzut cât de mult vor da peste cap evenimentele din Statele Unite planurile producătorilor „Wednesday”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net