Cele 2 zodii care se întorc la o iubire din trecut în perioada 16-22 octombrie. Mai dau o șansă fostului partener, chiar dacă le-a rănit

Deja ne îndreptăm spre o nouă săptămână, iar pentru 2 zodii anume, perioada următoare va fi una extrem de încărcată, pe plan amoros. Mai precis, deși au fost rănite în trecut, nativii din aceste două zodii vor alege să se întoarcă la foștii parteneri.

Aceste zodii se vor întoarce la foștii parteneri / foto: Shutterstock
Aceste zodii se vor întoarce la foștii parteneri / foto: Shutterstock

După cum putem vedea, deja ne îndreptăm spre o nouă săptămână, iar pentru 2 zodii anume, această perioadă a lunii octombrie va fi una extrem de încărcată, pe plan amoros. Mai precis, deși au fost rănite în trecut, nativii din aceste două zodii vor alege să se întoarcă la foștii parteneri.

Cele 2 zodii care se întorc la o iubire din trecut în perioada 16-22 octombrie

Aceste 2 zodii vor mai da o șansă dragostei în perioada 16 -22 octombrie, deși au fost dezamăgite de foștii parteneri. Cu toate acestea, vor vedea rapid că nu au făcut o alegere greșită!

Fecioară

Cu ani în urmă, este posibil ca nativii din această zodie să fi trăit o poveste de dragoste intensă, cu suișuri și coborâșuri. Iar, deși ambii parteneri se iubeau, nu este exclus ca la acel moment să fi fost prea tineri pentru a putea naviga cu succes asemenea sentimente, așa că totul s-a terminat dureros.

Ei bine, în săptămâna care vine, este foarte posibil ca peștii să se întâlnească, accidental, cu această persoană. Iar aceștia vor observa rapid că încă au sentimente puternice pentru fostul partener, pe care acesta le împărtășește. Așa că dacă mai dau o șansă relației, nu vor regreta această alegere.

Pești

Dragostea nu a fost un capitol foarte de succes în această perioadă, pentru nativii din zodia Pești. Dacă se numără printre cei care au o relație complicată, care pare adesea să nu aibă niciun viitor, peștii se vor simți extrem de indeciși și vulnerabili.

Însă, în perioada 16 – 22 octombrie, este foarte posibil să încerce să mai dea o șansă dragostei, iar de data aceasta, astrele se pot alinia în așa fel încât problemele lor vor începe să se rezolve, spre bucuria peștilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
piept de pui jpeg
chiriac similea dauer jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
Cei mai selecționați jucători din istoria României jpg
horoscop jpg
clatite japoneze 0 jpeg
NUPO   regim de slabire (2) jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net