Urmează zile de foc pentru 3 zodii ale horoscopului. Luna Nouă în Balanță vine cu răsturnări de situație și decizii importante

Noi situații și contexte aduce Luna Nouă în Balanță pentru trei zodii ale horoscopului. Viața lor se va schimba radical, întrucât vor avea parte atât de experiențe plăcute, cât și neplăcute, dar care vin cu un scop comun: un viitor mult mai bun.

Cum se schimbă viața zodiilor / foto: Arhiva Click!
Cum se schimbă viața zodiilor / foto: Arhiva Click!

Eclipsa de Lună ne pune în fața faptului împlinit și lasă destinul să își intre zgomotos în scenă. Așadar, persoanele născute în zodiile Balanță, Scorpion și Capricorn vor avea de învățat noi lecții. 

Cum funcționează eclipsa de Lună

„Eclipsa de Luna. Îndemnuri pe 14 Octombrie, avem o Eclipsă de Soare și o Lună Nouă în Balanță. Cu alte cuvinte, Destinul ne iese in cale. Și o face brusc. O face cu zgomot. Pentru că vrea să ne atragă atenția. Vrea să ne spună ca fie am neglijat unele semne, fie ne-am pierdut calea.

Începând de acum și până la Eclipsa de Lună din 28 Octombrie, se întamplă lucruri, se răstoarnă situații, povești de dragoste, decizii…Ne eliberăm cumva de povara judecății celorlalți. Ne ridicăm, ne uităm cu atenție și găsim o cale să ieșim din suferință.

Folosim toată dezamăgirea și toată furia acumulate ca sa răzbatem. Trebuie doar să îndrăznim. Să ne recunoaștem greșelile și să ne iertăm pentru tot. Să privim spre viitor. Și să ne alegem cu grijă oamenii cu care pornim la drum.”, a transmis astrolov.official. 

Cum este afectată Balanța de Luna Plină în Balanță 

Persoanele născute în acest semn zodiacal trebuie să își asculte instinctul: 

Uită-te în interior cu atenție și decide să tranșezi lucrurile. Mergi după ceea ce vrei cu îndârjire, dar nu te înfuria dacă roadele întârzie să apară.

Cum este afectat Scorpionul de Luna Nouă în Balanță

Scorpionii trebuie să facă ordine în viața lor și să renunțe la lucrurile care i-au condus în relații toxice: 

Vei sta față în față cu propriile alegeri și va trebui să găsești o cale să trăiești cu ele. Elimină tot ce te-a adus până acum în relații toxice. 

Cum este afectat Capricornul de Luna Plină în Balanță 

Capricornii trebuie să accepte un eveniment care le va schimba viața: 

Se întâmplă ceva brusc și e posibil ca acest eveniment să schimbe complet cursul unei relații. Nu te îngrijora, ai nevoie acum de o schimbare în direcție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net