Cele trei zodii afectate de eclipsa de Soare! Vor avea o mulțime de probleme în aceste zile

Astăzi, 14 octombrie, are loc o eclipsă solară inelară, vizibilă din merica de Nord, America Centrală și America de Sud. Iar în ciuda spectacolului, pe plan astrologic, zodiile vor fi date peste cap complet. Mai ales trei semne anume, care vor avea câteva zile extrem de dificile.

Trei zodii vor fi afectate puternic de eclipsă
Trei zodii vor fi afectate puternic de eclipsă

Astăzi, 14 octombrie, are loc o eclipsă solară inelară, vizibilă din merica de Nord, America Centrală și America de Sud. Iar în ciuda spectacolului, pe plan astrologic, zodiile vor fi date peste cap complet. Toate semnele zodiacale se vor simți mai irascibile și lipsite de energie, iar interacțiunea cu cei din jur va fi tot mai dificilă. Lucrurile vor fi extrem de dificile mai ales trei semne anume.

Zodiile afectate cel mai mult de eclipsă

Aceste trei zodii vor avea câteva zile foarte dificile, din cauza eclipsei solare.

Leu

Nativii acestei zodii de foc vor fi printre cei mai afectați, în această perioadă. „Ascunderea” elementului lor îi va lăsa, în general, lipsiți de energie și destul de iritabili. Nu este deloc exclus ca leii să se simtă indeciși în aceste zile, până când vor trece efectele astrologice ale eclipsei. Leii nu vor fi în apele lor în această perioadă, așa că vor dori să stea cât mai retrași cu propriile gânduri, până când astrele le vor fi mai favorabile.

Taur

O altă zodie care va fi afectată puternic de eclipsa de Soare, pe plan astral, este Taurul. Această zodie, de obicei atât de extrovertită și sigură pe sine, va fi lovită de un val de nesiguranță odată cu eclipsa de astăzi, iar începutul săptămânii viitoare poate fi unul extrem de dificil pentru tauri, mai ales la locul de muncă. Aceștia pot intra în conflicte pe care nu le vor putea gestiona la fel de eficient ca de obicei, așa că se pot pricopsi cu tot felul de probleme cu șefii.

Balanță

Contrar numelui acestei zodii, lucrurile nu vor fi deloc echilibrate, pentru nativii din Balanță. Eclipsa de soare le dă multe planuri peste cap, deoarece balanțele se vor simți, brusc, mult mai irascibile ca de obicei. De asemenea, nu este exclus ca în acest weekend, sau la începutul săptămânii următoare, să primească o veste importantă care le va schimba tot restul vieții, și nu într-un mod plăcut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
piept de pui jpeg
chiriac similea dauer jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
Cei mai selecționați jucători din istoria României jpg
horoscop jpg
clatite japoneze 0 jpeg
NUPO   regim de slabire (2) jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net