Andreea Bălan și Victor Cornea, dezvăluiri despre cum s-au cunoscut. „Este o magie aparte între noi ”

Au deja o relație de ceva timp și au devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, în ciuda faptului că nu multă lume le prea dădea șanse din cauza diferenței de vârstă. Dar iată că Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (30 de ani) trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Și totuși, cum s-au cunoscut cei doi?

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea / Foto: Instagram
Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea / Foto: Instagram

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună deja de ceva timp, însă nu multă lume știe cum s-au cunoscut cei doi. Se pare că a fost „la momentul potrivit, când amândoi erau în punctul de a oferi și de a primi iubire”. Totodată, cântăreața a dezvăluit cum gestionează ei diferența de vârstă, dar și ce impresie are familia ei despre actualul partener.

„Am fost plăcut surprins să observ că Andreea are înclinație spre lumea spirituală, și asta m-a făcut să o abordez și să ne împărtășim reciproc din experiențele noastre de viață. Astfel, am realizat imediat că drumurile noastre sunt asemănătoare și că împreună ne completăm”, a declarat tenismenul, pentru Viva.ro.

Victor Cornea: „Oot spune că mi-am găsit dragostea printr-o ...”

„Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când amândoi eram în punctul de a oferi și de a primi iubire. Fiecare a avut un parcurs cu diferite lecții care ne-au transformat ca azi să vedem și să apreciem altfel calitățile omului de lângă noi. Știm cât de importante sunt familia și stabilitatea emoțională, și astfel ne-am atras unul în viața celuilalt”, a adăugat și artista.

Întrebat despre cum au decurs primele întâlniri pe Instagram și cine și după cât timp a făcut primul pas, Victor Cornea a mărturisit că: „În acest univers al meu dominat de tenis, pot spune că mi-am găsit dragostea printr-o întâmplare pe care eu o numesc destin. Eu și Andreea ne-a întâlnit pe rețelele de socializare în timp ce mă aflam la debutul meu pe tabloul unui turneu de Grand Șlam, Roland Garros. La scurt timp, am invitat-o să mă însoțească la cel mai prestigios turneu de tenis din lume, Wimbledon”.

Vorbind despre cum a reacționat familia, prietenii și, nu în cele din urmă, fetițele, Andreea Bălan a recunoscut că aceștia își doreau ca ea să întâlnească pe cineva, iar comportamentul și omul care este partenerul ei, nu i-au făcut decât să îl accepte imediat:

Andreea Bălan: „Sufletul este cel care contează cu adevărat”

„Atât familia mea, cunoscuții, cât și fanii mei își doreau ca, la un moment dat, să întâlnesc pe cineva care să mă împlinească profund și să mă iubească sincer. Victor, fiind foarte cald, natural și autentic, a fost plăcut iremediabil de toți cei care l-au cunoscut, iar fetițele mele l-au îndrăgit din prima clipă și adoră să se joace împreună”.

Totodată, nu a lipsit nici întebarea cu privire la diferența de vârstă dintre cei doi, mai ales că mulți au comentat când artista a făcut publică relația ei cu tenismenul„Vârsta reprezintă doar suma călătoriilor noastre în jurul soarelui. În schimb, sufletul este cel care contează cu adevărat, iar eu, în spatele imaginii mele, am un suflet de copil. Eu cred că arăt cu 10 ani mai tânără și am o energie de viață fantastică. Sunt veselă, pozitivă, plină de viață, iar acestea sunt ingrediente care bat orice diferență de vârstă, și așa o să fiu și la 100 de ani. Și mai cred că, în alte țări, nu se pune accent atât de mult pe diferența de vârstă într-o poveste de dragoste”, a mai spus Andreea Bălan, pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net