Cât trebuie să plătești dacă vrei să-ți cânte Andreea Bălan la nuntă sau botez. E printre cei mai ieftini artiști din România

Ultima actualizare:

Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite artiste și interpretări scenice din România, este cunoscută pentru show-urile sale pline de energie și talent. Cu toate acestea, cât costă să o ai pe Andreea Bălan pe scena unui eveniment? Ei bine, se pare că artista percepe sume colosale. Iată cât trebuie să plătești pentru a o aduce pe Andreea Bălan la evenimentele tale:

Andreea Bălan. / Foto: arhiva personală.
Andreea Bălan. / Foto: arhiva personală.

Cât trebuie să plătești dacă vrei s-o asculți pe Andreea Bălan la evenimente

Andreea Bălan a dezvăluit recent într-un podcast care este onorariul pe care îl cere pentru aparițiile sale. Tarifele sale variază în funcție de cerințele evenimentului și de necesitățile organizatorilor. Astfel, prețul pentru o apariție a artistei se situează între 2.000 și 5.000 de euro, spre deosebire de alți colegi de-ai săi de breaslă, al căror tarif poate ajunge chiar și la 15-20.000 de euro.

Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului său de pe platforma YouTube.

Cu toate acestea, biletele la concertele Andre sunt mult mai accesibile publicului. Cine vrea să asculte trupa copilăriei trebuie să scoată din buzunar sume care pornesc de la 30 de lei și să se bucure de distracție! 

Cum justifică artista prețurile sale

Show-urile Andreei Bălan sunt recunoscute pentru spectaculozitatea lor, de aici și tarifele sale. „Eu întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme. Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte. Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani de zile la rând. Și eram peste tot în toată țara”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net