Copiii vedetelor, românași veritabili de 1 Decembrie! Cum i-au îmbrăcat pe cei mici Oana Roman, Andreea Bălan sau Mirela Vaida

Ultima actualizare:

Ca de fiecare dată, și în acest an de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, vedetele au colorat rețelele de socializare în tricolor și s-au întrecut în mesaje patriotice. Unii artiști și-au îmbrăcat copiii în ținute tradiționale și s-au mândrit cu ei în mediul online. Iată ce au ales Oana Roman, Andreea Bălan, Giulia sau Mirela Vaida, pentru cei mici.

Vedetele și-au înmbrăcat copii de 1 decembrie / Foto: Colaj Click!
Vedetele și-au înmbrăcat copii de 1 decembrie / Foto: Colaj Click!

De Ziua Națională a României, pline de mândrie, chiar dacă se află în diverse colțuri ale țării, vedetele și-au făcut timp pentru o serie de urări care mai de care mai creative și s-au pozat în costume tradiționale românești. Mai mult, i-au îmbrăcat și pe cei mici în haine populare și au publicat imagini cu familia, dând o lecție de patriotism pe internet.

Horia Brenciu s-a fotografiat cu toată familia în haine populare

Horia Brenciu și familia de Ziua Națională a României / Foto: Instagram
Horia Brenciu și familia de Ziua Națională a României / Foto: Instagram

Horia Brenciu (51 de ani) împreună cu soția sa, Alice Dumitrescu și cei patru copii, Mina, Andreea, Maria și Toma, s-au îmbrăcat în ie românească și au făcut o fotografie de familie, urându-le românilor un călduros la mulți ani: „La mulți ani, români! La mulți ani, România! Semnează: o familie de români”, este mesajul publicat de artist, pe pagina sa personală de Instagram.

Copiii Giuliei au transmis un mesaj emoționant de 1 Decembrie

Cântăreața Giulia Anghelescu (39 de ani) s-a îmbrăcat și ea alături de cei doi copii ai săi, Sabina Antonia și Eduard Mikael, în ie românească și a publicat un mesaj emoționant pe contui ei de Instagram. „La mulți ani, România! Iubesc România pentru că este țara mea”, spune micuțul băiețel. „La mulți ani, România! Eu iubesc România pentru orașele frumoase pe care le are”, urează la rândul ei și fetița. De asemenea, internauții au fost fascinați de emoția pe care a transmis-o melodia cântată de artistă în videoclip.

Andreea Bălan nu a ales portul tradițional românesc

Andreea Bălan și fetițele ei de 1 decembrie / Foto: Instagram
Andreea Bălan și fetițele ei de 1 decembrie / Foto: Instagram

Anul acesta, de ziua Ziua Națională a României, și Andreea Bălan (39 de ani) le-a urat românilor un călduros la mulți ani, împreună cu fetițele ei, Ella și Clara, doar că artista nu le-a îmbrăcat pe cele mici în costume tradiționale românești, ci în rochițe albe, iar ea a ales o rochie lungă roșie.

Fiica Cristinei Șișcanu a recitat poezia lui Mihai Eminescu

Cristina Șișcanu (39 de ani) s-a lăudat cu fiica ei, Petra, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram. Îmbrăcată în ie românească și fotă populară, micuța a recitat poezia celebrului poet Mihai Eminescu „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”.

Oana Roman a publicat o imagine cu fiica ei, când aceasta avea 10 luni

Isabela Maria, fiica Oanei Roman, la vârsta de 10 luni, de Ziua Națională / Foto: Instagram
Isabela Maria, fiica Oanei Roman, la vârsta de 10 luni, de Ziua Națională / Foto: Instagram

Din căsătoria cu Marius Elisei, Oana Roman (47 de ani) are un copil, pe Maria Isabela, venită pe lume în februarie 2014. De 1 decembrie, vedeta a ales să publice o imagine cu fetița de când aceasta avea doar 10 luni, îmbrăcată în haine tradiționale românești. „Isa la 10 luni era deja româncuță mândră. La mulți ani, România!”, este mesajul Oanei Roman, publicat pe Instagram.

Andreea Bănică s-a lăudat cu fiul ei

Artista Andreea Bănică (45 de ani) s-a lăudat cu băiețelul ei, Noah. Ea a publicat un videoclip cu micuțul de la o serbare, unde cântă și dansează alături de alți copii îmbrăcați în costume populare românești. „La mulți ani, România! Ce românași talentați ai”, este mesajul care însoțește videoclipul publicat de cântăreață.

Mirela Vaida și-a îmbrăcat copiii în costume populare

image

Mirela Vaida, în vârstă de 41 de ani, a publicat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory, o imagine cu doi din cei trei copii ai săi. Fetița poartă o ie românească, fotă și vestă asortată de culoare roșie, iar pe cap are trandafiri în culorile tricolorului. Pe băiețel, vedeta l-a îmbrăcat tot în ie, dar pentru el a ales o vestă neagră.

Gabriela Cristea a publicat un video cu fetițele ei de Ziua Națională

Bineînțeles, și Gabriela Cristea (49 de ani) a vrut să le transmită urări românilor cu ocazia Zilei Naționale a României. Deși nu a scris niciun mesaj, vedeta a ales să publice un videoclip cu fetițele ei, Victoria și Iris, dar și tricolorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net