Cele mai bune filme românești pe care le poți vedea astăzi, 1 decembrie, pe Netflix

Ultima actualizare:

De Ziua Națională a României, dacă nu aveți chef să ieșiți din casă, Netflix vine în ajutor cu o selecție de filme românești care vă vor ține companie și vă vor aduce o doză sănătoasă de relaxare. Iată care sunt cele mai faine filme pe care le poți viziona pe Netflix astăzi, 1 decembrie.

Beckham netflix jpg

Astăzi, 1 decembrie, de Ziua Naționala a României, poți să vizionezi pe platforma de streaming Netflix mai multe pelicule românești. Fie că ești iubitor de comedie sau că preferi să te uiți la drame, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău. 

"Babardeală cu bucluc sau porno balamuc"

Regizat de Radu Jude, acest film explorează consecințele sociale și morale ale expunerii vieții intime pe internet. O profesoară se luptă să-și apere reputația și cariera după ce un video privat devine viral. Cu actori precum Katia Pascariu, Claudia Ieremia, Nicodim Ungureanu, filmul aduce în prim-plan teme relevante ale societății moderne.

"Aventura, strigați: Ura!"

Un show de divertisment care îi are în centrul atenției pe vedetele Speak și Ștefania. Călătorind în locuri exotice, aceștia se confruntă cu provocări amuzante și emoționante, oferind o privire în lumea lor plină de culoare și aventură.

Comedii românești ce pot fi văzute pe Netflix

"Afacerea Est"

Despre doi prieteni care încearcă să facă bani împreună, dar se confruntă cu situații comice și neașteptate.

"Complet necunoscuți"

O seară între prieteni devine un joc periculos atunci când aceștia decid să își arate reciproc tot ce primesc pe telefoanele lor.

"Miami Bici"

În filmul Miami Bici sunt prezentate aventurile a doi români în căutarea unui loc de muncă în Miami care se trezesc implicați într-o afacere dubioasă.

"Taximetriști"

În această peliculă, Taximetriști, este prezentată o noapte plină de întâmplări ciudate și amuzante pentru doi taximetriști care transportă clienți de toate felurile prin București.

"Teambuilding"

Un angajat își riscă locul de muncă pentru a-și salva echipa și încearcă să câștige o competiție de teambuilding.

Drame la care să te uiți de Ziua Națională pe Netflix

"Metronom"

O privire în viața din România anilor '70, sub regimul comunist, cu o tânără care descoperă libertatea sexuală și opresiunea politică.

"Ana, mon amour"

Evoluția unei relații de dragoste între doi studenți, care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, dependență și gelozie.

"#SELFIE69" 

Acest film spune povestea a trei prietene care fac un pariu nebunesc: cine se va căsători în doar două zile? Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

De Ziua Națională a României, transformați-vă seara într-o experiență cinematografică autentic românească, fără a părăsi confortul casei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net