Marius Elisei, noi acuzații la adresa Oanei Roman: „Te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă”

Ultima actualizare:

Telenovela ai cărei protagoniști sunt Oana Roman și Marius Elisei este departe de a se fi încheiat. După ce vedeta a ales să pună pe tavă secvențe din fostul mariaj, numindu-l pe fostul soț „toxic” și „narcisist”, acesta din urmă vine cu acuze grave la adresa ei. 

image

Rcent, Marius Elisei și-a vărsat durerea în cadrul unei emisiuni televizate din România. Bărbatul a făcut o acuzație destul de serioasă la adresa fostei soții, susținând că are dovezi pentru un episod în care ea ar fi încercat să-și refacă viața. 

Marius Elisei: „M-au sunat foști paparazzi...”

Bărbatul a dezvăluit, fără nicio ezitare, un episod din trecutul lor, când Oana ar fi încercat să își refacă viața în brațele altui bărbat. Marius a mai spus că fosta soție a mers în timpul nopții să semneze un contract acasă la bărbatul respectiv. 

„Eu, dacă îți zic ceva despre o persoană, tu te aprinzi? Iei foc? Când a plecat la mare, a plecat cu Vica Blochina și încă o fată. S-au cazat toate trei într-un hotel, după care, seara sau pe la prânz spre seară, s-au dus la o cherhana, unde era evenimentul respectiv. S-au dus acolo, a venit seara, ea, între timp, vorbea cu respectivul. L-a chemat acolo. După aia, am primit un telefon: „Băi, e Oana aici'. Zic: „Bine, mă, las-o'.

M-au sunat foști paparazzi, nu mai lucrează de 3-4 ani. Nici nu ne împăcasem. Vine tipul respectiv, fac poze împreună, după care ea ce face? Se duce la om acasă să semneze contractul, noaptea, rămâne până a doua zi dimineață să semneze contractul. Ea s-a dus la el. Știu cine e omul. Mi-am zis eu: „Pentru copil, cu omul ăsta nu este ok'. M-am dus acasă și am întrebat-o pe Isabela cum e și dacă își dorește să revină acasă, după care ea l-a anunțat pe el că eu am venit acasă. I-am luat telefonul și am văzut toată convorbirea. E și el divorțat, are o fetiță. Nici nu contează, te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă”, a povestit el, la Xtra Night Show.

Destăinuirile lui Marius Elisei nu s-au încheiat aici, deoarece a mai spus că fosta soție a fost ținută la ușă 4 minute de individul respectiv, și că i-a găsit convorbirile cu el.

„Eu îi zic: „Vezi că nu s-a comportat omul ăla bine cu tine, te-a ținut la ușă vreo patru minute, iar o doamnă nu se ține la ușă patru minute. Ăla i-a zis să-și securizeze telefonul și să aibă grijă. Au continuat convorbirile, i-a zis că îi e dor de el”, a mai adăugat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net