Cum îl umilea Oana Roman pe Marius Elisei? „Cât de prost ești, handicapatule?! Eram sac de box!” Câte sticle de bere ajunsese să bea pe zi?

Ultima actualizare:

E, din nou, scandal cât casa între Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi își aruncă vorbe grele, scoțând la iveală problemele grave din căsnicia lor. Oana îl acuză pe Marius că ar fi profitat de imaginea ei. La rândul său, Marius spune că ar fi devenit alcoolic din cauza comportamentului de nesuportat al fostei sale soții. 

Oana Roman și Marius Elisei au început anul cu scandal! Deși se jurase că nu mai scoate o vorbuliță despre fostul soț, aflat acum într-o altă relație, Oana a deschis Cutia Pandorei. L-a acuzat pe Marius, într-un interviu recent, de narcisism, spunând că acesta ar fi profitat din plin de pe urma mariajului lor, care se transformase „într-un iad”, în ultima vreme. 

Marius Elisei s-a arătat indignat de noile atacuri ale fostei sale soții și a început să dea și el din casă. 

A atins până și subiectul delicat al alcoolismului, de care fosta sa soție l-a acuzat în repetate rânduri. Marius Elisei a dezvăluit că certurile și comportamentul insuportabil al fostei sale soții l-au dus pe marginea prăpastiei. 

„Beam opt sau zece sticle de bere pe zi! Din cauza ei am ajuns alcoolic!”

Marius ajunsese să fie consumator zilnic de alcool, în cantități apreciabile. Ajungea și până la 8-10 sticle de bere, pe zi!

„Ea m-a schimbat! Din cauza ei am devenit alcoolic, m-a adus în starea asta! Mă făcea bețiv, psihopat, nebun, pachet mă făcea și mă trimitea la psiholog. 

Beam cam 8-10 beri la jumătate în decursul unei zile. Vreau să se înțeleagă, nu mă târam pe jos, eu tărie nu beau. Venea ea și începea: <<alcoolicule, bețivule!>>

Eu, în fiecare zi, eram bubuit și nu mai suportam. La un moment, mi-am găsit refugiul în alcool, recunosc. Dar, eu nu eram violent fizic la băutură, doar verbal. 

Femeia asta niciodată nu a știut să fie afectuoasă. Eu tot am sperat că ea va deschide ochii ăia de Sorbona!”, a dezvăluit Marius Elisei, la Xtra Night Show

Marius Elisei a precizat că mariajul lor a fost încă de la început unul greu de suportat, în măsura în care certurile în casa lor erau zilnice, iar Oana îi adresa cuvinte grele, umilindu-l și jignindu-l în fel și chip. 

„La patru zile de când ne-am cunoscut mi-a aruncat prima jignire la ea în casă. <<Cât de prost ești, de handicapat de nu găsești o geantă în mașină? De față cu prietena ei…După patru luni m-a închis pe dinafară cu cheia! 

„În 10 ani, ne-am certat în fiecare zi!Prostule, handicapatule, nenorocitule…”

„În 10 ani nu am avut o zi în care să nu ne certăm! Eu eram sacul de box, cineva trebuia să încaseze zilnic. Din mici chichițe se aprindea cearta. Începuse să nu mă mai miște nimic. 

Am înghițit pentru ideea de familie. Nu puteam să comunicam, la cuvântul trei începea cearta. Venea nervoasă din altă zonă și îi cășuna pe mine. <<Stai toată ziua la tv, nenorocitule!>> Nu pot să reproduc! Nu ținea cont cine era de față. Urla de față cu copilul, cu educatoarea copilului

Nu pot să vă povestesc ce scandal a făcut de un Paște că i-am făcut o poză în care era murdară pe talpă. A spart sticle, a aruncat cu valize. I-a zis fetei: <<treci acasă că tac-tu e un nenorocit!>>! Asta de față cu 20 de oameni!

Mi-a zis că eu nu am habar prin ce a trecut ea, împușcături la Revoluție, chinuri, că eu nu o înțeleg. Dar, eu ce vină aveam?!

Divorțul prima dată eu i l-am cerut, că nu mai puteam. Eu aveam mentalitatea de familist tradițional și am crezut că divorțul în acte o să-i deschidă ochii. 

De aia m-am și întors la ea. 3-4 zile a fost ok, atât, după au reînceput certurile! Înghițeam că nu aveam încotro. Ultima dată ea a mers pe ideea: vine prostul. pleacă prostul! Surpriză, nu am mai venit!”, a mai spus Marius Elisei. 

Oana l-a acuzat că e bolnav de gelozie: „ A dormit la acel bărbat noaptea! Mi-a povestit tot ce a făcut cu foștii ei parteneri!”

Marius Elisei a comentat și episodul în care Oana s-a întâlnit la mare cu un alt bărbat, pentru a parafa un contract. Atunci, Marius a luat foc, iar Oana l-a acuzat de crize de gelozie nejustificate, mai ales că erau divorțați.

„Când a fost atunci la mare a plecat cu Vica și încă o fată. S-au cazat într-un hotel, seara s-a dus la cherhana. Ea vorbea cu respectivul, l-a chemat acolo. 

Eu am primit telefon de la paparazzi, care mi-au zis că e Oana acolo. A venit tipul, au făcut poze, s-a dus la om acasă ca să semneze contractul și a rămas la el acasă până dimineața. 

Eu știu cine e omul și ce-i poate pielea. Mai nou așa se fac contractele, noaptea! Eu am discuțiile ei pe telefon cu omul!

M-am dus acasă și am întrebat-o pe Iza dacă vrea să revin acasă. Îi spunea omului că nu o mai interesez ca bărbat. La începutul relației, mi-a povestit ce a făcut cu ăla și cu ăla. Apoi m-am trezit cu ei pe la evenimente, la masă. Era penibil!”, a mai povestit Marius Elisei. 

„A deranjat-o plecarea mea cu iubita în Franța!”

Marius nu-și explică noile atacuri venite din partea fostei sale soții, decât prin prisma faptului că aceasta ar fi fost deranjată de vacanța romantică pe care tocmai ce a petrecut-o în Frața alături de noua lui iubită. 

„M-am văzut cu Iza în decembrie. Am luat-o de la școală și am dus-o în oraș. Am întrebat-o de vacanța petrecută în Laponia, am vorbit despre noi. 

Tind să cred că săgețile astea, care mă lovesc pe mine direct și indirect, le face ca să-și mărească numărul de urmăritori. De ce crezi că se tot ruga de mine să facem poze ca să-i crească follower-ii? Fără mine nu-i creștea numărul de urmăritori. 

Cred că a deranjat-o și vacanța noastră în Franța, nu știu ce să mai zic”, a mai spus acesta. 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv în luna septembrie, a anului trecut. În prezent, fostul soț al Oanei Roman trăiește o poveste de dragoste alături de iubita sa, Gabriela. Cei doi s-au mutat împreună după doar o lună de relație. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net