Marius Elisei, prima reacție după ce Oana Roman l-a numit toxic și narcisist: „M-a închis afară, cu cheia. Am înghițit pentru familie”

Legătura tensionată dintre Oana Roman și Marius Elisei, fost soț și tată al fiicei sale, pare a fi departe de a se tempera. Dimpotrivă, în pofida faptului că au trecut luni bune de când au decis să meargă pe drumuri separate, foștii soți lovesc în continuare cu săgeți usturătoare unul în celălalt.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou la cuțite / foto: Instagram
Oana Roman și Marius Elisei, din nou la cuțite / foto: Instagram

Dacă în urmă cu doar câteva ore Oana Roman dezvăluia publicului viața grea dusă alături de Marius Elisei, făcându-l principalul responsabil pentru infernul trăit în ultimii ani, nici el nu se lasă mai prejos și enumeră două din situațiile dramatice prin care l-a trecut fosta soție. 

Marius Elisei se apară în fața acuzațiilor Oanei Roman

Bărbatul își acuză fosta parteneră de viață că lucrurile dintre ei nu au funcționat pe un făgaș normal încă de la început, când Oana Roman i-ar fi ascuns primele luni de sarcină. De asemenea, un alt episod de care Marius Elisei și-a amintit a fost cel în care vedeta s-ar fi închis în casă și nu l-a mai lăsat să intre, motivul fiindu-i străin și acum.

„Mi-a ascuns sarcina patru luni. Copilul a apărut foarte repede. Noi ne-am cunoscut în februarie, iar în iunie a rămas gravidă. Când avea patru luni de sarcină atât mi-a zis. Eu stăteam la ea. Mi-a spus că nu era sigură. Și-a făcut un test într-o seară și mi-a arătat. Eu eram bucuros. De când ne-am cunoscut și mi-a spus, noi am avut niște ”clinci-uri”, m-a jignit după primele zile. Tot în astea patru luni de zile m-a închis afară, cu cheia. Veneam spre casă și s-a închis în casă. Mai știu eu de ce?”, a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

S-au certat mai mult decât s-au iubit? 

După cum bine relatează Marius Elisei, pare-se că relația „perfectă” pe care o afișau ascundea, de fapt, doi oameni nefericiți, care marcau fiecare zi cu câte o ceartă.

„În 10 ani noi ne-am certat în fiecare zi. Dacă o enerva cineva, cineva trebuia să încaseze. Atunci găsea mici chichițe de a prinde flacăra răzbunării. Eram într-un punct în care puteai să zici de mine orice și nu mă mai mișca nimic. Din dorința de a menține și de a merge cu familia într-un mod tradițional, am înghițit și am răbdat. Am mai răbufnit și eu uneori...I-au mai spus și alte persoane. Dacă voiam să spun ceva, nu mai apucam să ajung la cuvântul al treilea”, a mai spus Marius Elisei, în cadrul aceleiași emisiuni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net