Carmen Harra, premoniție categorică despre Oana Roman. Își reface viața în 2024: „Un om din politică”

Ultima actualizare:

Chiar dacă pe strada Oanei Roman soarele a apus o vreme, a venit momentul ca fiica lui Petre Roman să-și lase viața sentimentală în mâna destinului. Ei bine, Carmen Harra chiar i-a și prezis că anul acesta, vedeta și-ar putea reface viața sentimentală și nu cu oricine, ci chiar cu un om din politică, deci cu un bărbat sus pus!

Cu cine s-ar putea combina în 2024 Oana Roman
Cu cine s-ar putea combina în 2024 Oana Roman

Cu cine s-ar putea combina în 2024 Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman au format un cuplu ani de zile, până acum câteva luni, când au decis să meargă pe drumuri separate. Ea se ocupă de creșterea Isei, fiica pe care o au împreună, iar el este deja implicat într-o altă relație. Oana, în schimb, a decis să nu pună prea repede bazele unei noi povești de iubire. 

Oficial cei doi s-au despărțit în septembrie 2023, după ce o bună perioadă s-au despărțit și s-au tot împăcat. La scurt timp, Marius s-a și mutat cu noua sa cucerire pe care o răsfață prin țări străine, în timp ce Oana Roman îl acuză că nu plătește pensia alimentară Isabelei. Divorțul a fost cu mare tam-tam, mai ales că Oana Roman a făcut publice mesaje de-ale lui Marius în care bărbatul se roagă de ea să se împace.

image

Recent, Carmen Harra a fost invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a vorbit despre relația dintre Oana și Marius și motivul pentru care nu a mers între ei.

„Cel care a vrut să tragă de căsătoria asta este mai mult el. Chiar dacă lucrurile par altfel. Divorțul este generat de ea, nu de el. Între ei este o relație de înțelegere, nu este neapărat o relație de mare iubire. Ei se înțeleg. Nu e o relație de suflete pereche, dar ei s-au completat întotdeauna foarte bine. Dacă ea a hotărât ca acest divorț să fie definitiv, blamându-l pe el, adevărul este undeva la mijloc.”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii.

Pe de altă parte, Carmen Harra le-a prezis celor doi vești importante în viața sentimentală și de familie! Clarvăzătoarea a spus că este posibil ca Elisei să mai facă un copil, în timp ce Oana ar putea începe în 2024 o relație cu un bărbat din politică.

Pe el îl văd într-o altă relație și având un copil cu altcineva în viitorul apropiat. Pentru ea, puțin mai greu, dar și la ea aduce pe altcineva în viața ei, care pare să fie un om din politică. S-ar putea să intre în viața ei în următoarele 8 luni sau un an.”, a mai dezvăluit Carmen Harra.

Oana Roman nu spune „nu” căsătoriei

Chiar dacă momentan nu și-a refăcut viața amoroasă și a spus că nici nu se concentrează pe asta, Oana Roman a postat la un moment dat o poză cu o rochie de mireasă, unde a lăsat de înțeles că nu ar spune nu unei alte cereri în căsătorie dacă se va ivi persoana potrivită.

Ești implicată într-o relație în momentul de față?”, a fost întrebarea primită de fiica lui Petre Roman, în sesiunea de Q&A, pe Instagram.

Nu. Și nici nu mă gândesc să fiu prea curând. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, a fost răspunsul oferit de vedetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net