Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei, după ce a declarat că i-a ascuns sarcina: „Minciuna are picioare scurte”

Oana Roman și Marius Elisei sunt departe de a face pace, cu toate că împreună nu mai sunt de luni de zile. Atacurile unul la adresa celuilalt au fost reluate recent, după ce fiica lui Petre Roman a ieșit public și a expus terorile la care tatăl copilului ei a supus-o aproape 10 ani, acuzându-l că a fost un partener toxic și narcisist. La rândul lui, acesta nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o explicație. 

Oana Roman și Marius Elisei, din nou la cuțite / foto: Instagram
Oana Roman și Marius Elisei, din nou la cuțite / foto: Instagram

În timp ce relata neajunsurile din fosta căsnicie, Marius Elisei a punctat un aspect important: bărbatul a dezvăluit faptul că Oana Roman i-a ascuns sarcina vreme de 4 luni de zile. Deranjată de cele auzite, vedeta a pus cărțile pe masă și a oferit dovezi potrivit cărora bărbatul nu a spus adevărul. 

Oana Roman: „Greu cu memoria și greu cu matematica”

Recent, pe Instagramul ei, Oana Roman a postat o imagine de pe vremea când era însărcinată și se afla în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a dat și vestea. Vedeta a explicat faptul că fostul soț a mințit:

„Să facem un calcul: iunie până în septembrie 5, când am anunțat public, sunt 3 luni. Și dacă te uiți la emisiunea lui Măruță explicam cum am fost împreună la ecografie deja de câteva ori. Prima a fost la 5 săptămâni. Cum să spui că am ascuns sarcina 4 luni? 

Eu v-am zis: minciuna are picioare foarte scurte. 

PS. Ne-am cunoscut în ianuarie și am început relația fix pe 13 ianuarie, nu în februarie! Greu cu memoria și greu cu matematica”, a fost reacția Oanei Roman, după ce fostul soț a acuzat-o că i-a ascuns sarcina vreme de 4 luni. 

Răspunsul postat de Oana Roman pe Instagram
Răspunsul postat de Oana Roman pe Instagram

Marius Elisei a răbufnit după dezvăluirile fostei soții 

După ce Oana Roman l-a acuzat că a fost un partener toxic și narcisist, Marius Elisei a vorbit despre anumite evenimente din căsnicia lor, puctând faptul că fosta soție i-ar fi ascuns sarcina

„Mi-a ascuns sarcina patru luni. Copilul a apărut foarte repede. Noi ne-am cunoscut în februarie, iar în iunie a rămas gravidă. Când avea patru luni de sarcină atât mi-a zis. Eu stăteam la ea. Mi-a spus că nu era sigură. Și-a făcut un test într-o seară și mi-a arătat. Eu eram bucuros. De când ne-am cunoscut și mi-a spus, noi am avut niște ”clinci-uri”, m-a jignit după primele zile. Tot în astea patru luni de zile m-a închis afară, cu cheia. Veneam spre casă și s-a închis în casă. Mai știu eu de ce?”, a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net