Marius Elisei, umilit de Oana Roman în fața educatoarei fiicei lor: „Săraca fată, nici nu știu cum s-a simțit”

După ce Oana Roman i-a făcut „portretul” fostului soț, prezentându-l drept o persoană „toxică” și „narcisistă”, Marius Elisei nu se lasă nici el mai prejos și vine cu noi dezvăluiri despre comportamentul și gesturile pe care fiica lui Petre Roman le-a făcut la adresa lui în cei aproape 10 ani de relație pe care i-au avut. 

Cum își umilea Oana Roman fostul soț / foto: Colaj Click!
Cum își umilea Oana Roman fostul soț / foto: Colaj Click!

Marius Elisei și Oana Roman au consolidat un mariaj bazat mai mult pe certuri și împăcări, spălându-și rufele în public. Vedeta a decis să expună public, la câteva luni de la separarea de Marius Elisei, dramele prin care el ar fi făcut-o să treacă. Deranjat probabil de anumite fragmente din declarațiile fostei sale soții, bărbatul a prezentat publicului mai mult exemple prin care a fost umilit și înjosit nu doar acasă, ci și în public. 

Marius Elisei: „Ajunsesem să nu-mi mai pese”

Printre multele destăinuiri pe care le-a făcut în platoul emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, invitatul său a prezentat o versiune a Oanei Roman difertă față de cea pe care ea o prezintă publicului zilnic. 

Bărbatul nu poate uita nici acum un episod petrecut de Crăciun, în perioada în care Isabela avea în jur de 4 ani, când însoțiți de educatoarea acesteia, Marius și Oana au pornit către un eveniment care se desfășura în Pitești. Scena de care a avut parte bărbatul pare desprinsă de realitate:

„Indiferent ce făceam prin casă, sau de unde veneam, mă puneam și eu la televizor 5 minute: <<Da, stai toată ziua la televizor>>.

Bă, dă-o-n gura mă-sii de treabă... Dar nici nu pot să reproduc (n.r înjurăturile pe care Oana Roman i le adresa), nici nu pot să reproduc... Și problema nu este că mă jignea pe mine, că ajunsesem să nu-mi mai pese. Problema era că nu ținea cont unde se află și cine este prin preajmă. 

Nici nu vreau să-ți spun, să-ți povestesc, cât m-a ținut pe mine un drum de la Chitila - Pitești. Și copilul avea 3 sau 4 ani și trebuia să mergem de Crăciun la Pitești, la un eveniment, și am luat și o educatoare, că trăiește... Că de ce am luat-o pe acolo? Pentru că waze-ul m-a băgat pe acolo...

Săraca fată, educatoarea Isabelei... nici nu știu cum s-a simțit în spate.  Că de ce am luat-o pe drumul ăla? Pentru că ea nu vrea să ajungă mâine, ea vrea să ajungă acum. Cât de handicapat și prost să fiu să nu știu drumul? Bă, femeie, m-a băgat wazw-ul... L-a luat și l-a aruncat: << Tu nu știi drumul? >>.

Cum vrei tu să mă mai comport în condițiile în care tu începi să dai într-una?”, a fost episodul amintit de Marius Elise, în timpul emisiunii lui Dan Capatos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net