În ce stare se află Mioara Roman. Oana Roman a făcut anunțul neașteptat „M-au sunat de la spital”

Oana Roman a făcut anunțul neașteptat! De când a fost internată mama sa, Oana Roman a dus o adevărată luptă. Pe lângă responsabilitățile și proiectele sale, și fiica de care se ocupă de la o vreme mai mult singură, Oana a trecut și printr-o mare cumpănă cu mama sa după ce a fost internată la spital. Vedeta a dezvăluit în ce stare se află Mioara Roman!

În ce stare se află Mioara Roman
În ce stare se află Mioara Roman

În ce stare se află Mioara Roman

În tot acest timp, vedeta nu a ezitat să împărtășească detalii despre felul în care suportă perioada grea prin care trece și chiar a oferit informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Mai mult, aceasta a cerut sprijinul fanilor prin a se ruga pentru mama sa, rugăciuni ce pare că au și funcționat. 

Vedeta a dezvăluit că după o perioadă foarte grea în care a fost și internată, mama sa, Mioara Roman, a fost în sfârșit externată din spital. Femeia în vârstă de 83 de ani s-a întors la azilul de lux unde este îngrijită cu maximă atenție.

Am plecat spre spital. Astăzi mama va fi externată. Mă duc să-i duc cardul de sănătate și să vedem ce și cum. Aproape o lună de când e în spital, sperăm că va fi bine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a făcut anunțul neașteptat

Oana Roman a anunțat încă de la începutul săptămânii că mama sa ar putea fi externată. Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

„Am început săptămâna foarte bine. Am o veste foarte bună. M-au sunat de la spital că mama a fost transferată de la terapie intensivă în salon și miercuri vom putea să o luăm înapoi la centru.

În mod miraculos, a trecut de toate hopurile. Să știți că toate rugăciunile voastre au contat. Mama a demonstrat încă o dată cât este de luptătoare, câtă putere are și sunt extrem de recunoscătoare”, spunea Oana Roman pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net