De ce au divorțat, de fapt, Mioara și Petre Roman. Fostul premier a făcut public adevăratul motiv al separării

Ultima actualizare:

Petre Roman, fostul premier al României de la începutul anilor 90, a dezvăluit, de curând, care a fost motivul divorțului dintre el și fosta lui soție, Mioara, după peste 30 de căsnicie.

Mioara și Petre Roman au divorțat, după mai bine de 30 de ani de relație / foto: arhivă
Mioara și Petre Roman au divorțat, după mai bine de 30 de ani de relație / foto: arhivă

Au fost împreună mai bine de 30 de ani și au o familie frumoasă. Dar, la un moment dat, relația lor avea să se rupă. Iată ce l-a făcut pe celebrul Petre Roman să se despartă de Mioara.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Silvia i-a schimbat viața lui Petre Roman. A decis să lase totul în urmă și să își trăiască viața alături de ea. S-a căsătorit cu iubita sa mai tânără cu 27 de ani, care i-a dăruit și un fiu, pe nume Petrus, care acum are 13 ani.

Chiar dacă a ales să o părăsească pe Mioara, Petre Roman are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții: „Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman.

Petre Roman, în rolul de tată

Petre Roman a fost un tată foarte dur, sau cel puțin așa susține fiica, Oana Roman. „Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa.

Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa”, a mărturisit Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net