Mioara Roman, operație de urgență! Oana Roman este copleșită de îngrijorare: „Din păcate nu există altă variantă”

Oana Roman trece prin momente extrem de dificile! Mama sa, Mioara Roman, va suferi astăzi o intervenție medicală. Oana se arată foarte îngrijorată față de cum va decurce operația și apelează la suportul moral al fanilor săi.

Mioara Roman, operație de urgență
Mioara Roman, operație de urgență

Mioara Roman, operație de urgență

Mioara Roman (83 de ani), se confruntă cu probleme de sănătate care nu îi dau pace. Fosta soție a lui Petre Roman, a fost internată la Spitalul Floreasca pentru mai multe investigații după ce starea sa de sănătate s-a șubrezit. Femeia se confruntă cu mai multe probleme de sănătate care se pare că îi dau bătăi de cap tot mai des. În urmă cu doar două luni aceasta a mai fost internată la spital însă a fost eliberată după câteva zile, starea sa fiind mai bună.

De când a fost internată mama sa, Oana Roman duce o adevărată luptă interioară. Înceracă să facă față îndatoririlor zilnice, să aibă grijă de fiica sa, dar să îi fie și alături mamei sale. În tot acest timp, vedeta nu a ezitat să împărtășească detalii despre felul în care suportă perioada grea prin care trece și chiar a oferit informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

Oana Roman a recunoscut pe rețelele de socializare că a trecut prin una dintre cele mai grele săptămâni din viața sa. Cel mai recent mesaj este chiar din această dimineață, când Oana Roman a scris pe InstaStory că mama sa va suferi o intervenție laparoscopică.

Mesajul transmis de Oana Roman pe Instagram
Mesajul transmis de Oana Roman pe Instagram

După o perioadă de câteva zile în care starea sa a fost suficient de îngrijorătoare, iată că acum s-a ajuns la operație. Vedeta se arată îngrijorată și cere susținerea urmăritorilor ei, care în tot acest timp i-au fost alături Oanei, spre deosebire de anumiți membrii ai familiei pe care vedeta i-a acuzat de nepăsare.

Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparoscopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea! Doamne ajută!”, a scris Oana Roman, pe o rețea de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net