Oana Roman, acuzată că se folosește de fiica ei pentru a „cerși” atenție: „Ce frustrată e umflata asta. Lasă copila în pace”

Oana Roman (47 de ani) a ajuns din nou în atenția internauților după ce a postat un mesaj pe Instagram în care spune că Isabela va merge la un alt psiholog, fetița fiind extem de afectată de lipsa tatălui. N-a trecut mult timp, că Oana Roman a reușit să încingă spiritele în rândul internauților, revoltați că aceasta ar „cerși” atenție folosindu-se de fiica ei. Iată ce acuzații îi aduc fanii.

Cuvinte grele la adresa Oanei Roman
Cuvinte grele la adresa Oanei Roman

Oana Roman spune că Isa este afectată de lipsa lui Marius

Recent Oana Roman a postat un mesaj în care explică faptul că cea mică este afectată de lipsa lui Marius din viața ei, motiv pentru care cea mică va merge la un psiholog, de data aceasta, o persoană cu o abordare mai diferită.

„Acum trebuie să iau niște medicamente pentru mama și să mă duc din nou la spital să i le duc, apoi să mă întorc în Pipera, o iau pe Isa de la școală și apoi să o duc să facă prima ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui ei din viața ei.”, a spus Oana Roman.

Cuvinte grele la adresa Oanei Roman

Ei bine, internauții nu s-au abținut și au început să arunce cu vorbe grele la adresa Oanei Roman pe un grup de Facebook. Vedeta a văzut toate mesajele în care este criticată că se folosește de cea mică și a decis să „demaște” persoanele care nu o vorbesc de bine. Oana a postat toate mesajele pe InstaStory revoltată fiind de ura care i se adresează.

image

Asta ca să înțelegeți până unde pot merge unii cu ura. Oamenii ăștia nu mă cunosc, nu m-au văzut în viața lor.”, a fost mesajul transmis de Oana Roman.

Iată și o parte dintre mesajele care au revoltat-o:

„Mare gunoi. Și la propriu și la figurat.”

„Deci este bolnavă psihic rău de tot, foarte ocupată este ea, în loc să stea cu fi-sa că este afectată de lipsa tatălui, stă și povestește pe Instagram, mare influenkeriță, păcat de copil că o să aibe de suferit mai târziu. Să se ducă la psihiatru... habar nu are pe ce planetă este. Îi place să mănânce (...) grav, se vede din poze că fetița este foarte fericită în preajma lui Marius.”

„Într-o țară normală ai face închisoare pentru tot abuzul pe care-l faci asupra copilului.”

„Lasă copila în pace, nu o mai băga atât la înaintare și lasă victimizările și șantajul ăsta emoțional că nu ține.”

„Ce frustrată e umflata asta să mor io.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
banner naomi png
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net