Oana Roman, jignită după ce și-a modificat picioarele într-o fotografie: „Doamnă, mai sunt și ingineri pe aici”. Cum a răbufnit vedeta

Din nou în atenția internauților. Oana Roman (47 de ani) pare că în fiecare zi primește comentarii răutăcioase și este luată la rost de către urmăritori. De data aceasta, fiica lui Petre Roman a fost acuzată că și-a editat picioarele într-o fotografie publicată pe rețelele de socializare.

Oana Roman, jignită după ce și-a modificat picioarele într-o fotografie / Foto: Arhiva Click!
Oana Roman, jignită după ce și-a modificat picioarele într-o fotografie / Foto: Arhiva Click!

După ce a fost luată în râs pentru faptul că are „mâinile urâte”, cât și că se „laudă” cu un inel după ce s-a plâns de prețurile din țară, acuzată că ar „cerși” atenție folosindu-se de fiica ei și i s-a reproșat că pozele pe care le postează „la zi” nu au legătură cu realitatea, de data aceasta, fiica lui Petre Roman este acuzată că își editează picioarele în pozele pe care le publică în mediul online.

„Am ieșit în oraș și pentru prima oară, după mult timp, am simțit că sunt liberă și nu trebuie să mai dau socoteală nimănui despre unde am fost, cât am stat și cu cine m-am întâlnit. Isa a fost cu mine și ne-am întâlnit cu prieteni dragi. Am permanent un gând către mama și nu sunt relaxată complet, dar încerc să mă bucur măcar puțin de oameni și de libertate”, este mesajul Oanei Roman la o serie de fotografii publicate pe pagina ei personală de Instagram.

„Doamnă, mai ușor cu modificatul”

Însă, un detaliu a fost luat în vizor de unii internauți. Mai exact, vedeta a fost acuzată că și-a editat picioarele pentru a părea mai slabă: „Doamnă, mai ușor cu modificatul...mai sunt și ingineri pe aici”, i-a scris un urmăritor în secțiunea de comentarii.

Fiica lui Petre Roman nu s-a abținut și i-a răspuns pe măsură, înainte de a șterge comentariile: „Domnule dragă, am făcut modificări la fel cum sunt inteligența și bunul simț la tine. Adică = 0”.

Nu este prima dată când Oana Roman are de a face cu răutățile celor din mediul online. A fost criticată de mulți internauți de-a lungul timpului și a ajuns de multe ori ținta glumelor pe rețelele de socializare, însă, de fiecare dată, vedeta nu s-a lăsat afectată de ce au de spus urmăritorii ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net