Surorile Roman au îngropat securea războiului! Oana și Catinca au mers împreună la spital să își viziteze mama

Relația dintre Oana și Catinca Roman a fost una destul de dificilă în ultimele luni, mai ales de când mama lor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cele două și-au adus destul de multe reproșuri, însă acum au făcut pace și au mers împreună la azilul care i-a devenit casă Mioarei. 

Surorile Roman și-au vizitat mama / foto: Colaj Click!
Surorile Roman și-au vizitat mama / foto: Colaj Click!

Dacă în trecut, Oana Roman îi cerea public surorii sale să își viziteze mai des mama, acum cele două au uimit prin faptul că au lăsat trecutul în spate și au mers să-i însenineze ziua Mioarei, care a fost supusă, recent, unei operații. 

Oana și Catinca Roman, din nou în relații bune 

Sângele apă nu se face, astfel că cele două surori au ajuns, probabil, la concluzia că liniștea și sănătatea mamei lor sunt cele mai importante, așa că au decis să meargă împreună să o viziteze pe cea care le-a dat viață. 

Oana Roman, cea căreia i se citea fericirea pe chip, a împărtășit cu fanii ei, așa cum deja ne-a obișnuit, și acest moment important din viața sa. A anunțat, prin intermediul unei postări pe Instagram, faptul că ea și Catinca se află la azilul în care stă Mioara

„Am ajuns la mama în vizită cu sor-mea și e mult mai bine. Reușesc fetele aici la (n.r. centrul unde este îngrijită Mioara Roman), pentru că ea era extrem de slăbită când a ieșit din spital, după operație și două săptămâni de ATI. Totul decurge mult mai bine acum și e mult mai în formă mama”, a anunțat Oana Roman, pe InstaStory. 

Postarea Oanei Roman pe InstaStory
Postarea Oanei Roman pe InstaStory

Catinca Roman, adevărul despre relația cu sora ei, Oana 

În plină ceartă, când Oana atrăgea atenția asupra faptului că sora ei nu-și dă interesul atât de tare pentru mama lor, Catinca explica motivul pentru care relația lor nu a fost mereu una apropiată. 

„Deocamdată nu am reparat relația. Noi toată viața am fost așa, cu plusuri sau minusuri. La urma urmei suntem surori, cred că o să ne reconciliem. Eu țin foarte mult la ea, mi-am dorit întotdeauna o soră, așa că aștept cu interes să ne regăsim cumva. Trebuie cineva să facă primul pas”, declara atunci Catinca Roman, potrivit Wowbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net