Umilit de Oana Roman, Marius Elisei iese la atac! Ce spune despre acuzațiile vedetei și despre pensia alimentară

După despărțirea definitivă din luna septembrie, scandalul dintre fiica lui Petre Roman și fostul ei soț, Marius Elisei (37 de ani), pare că nu se mai sfârșește. Oana Roman (47 de ani) îi aduce acuzații acestuia, alegând să facă publice adevăruri din relația ei cu fostul partener de viață. De data această, în certurile lor este implicată și fiica lor, Isabela. Cum a răspuns Marius Elisei acuzațiilor făcute de Oana Roman.

Marius Elisei îi dă replică Oanei Roman / Foto: Arhiva Click!
Marius Elisei îi dă replică Oanei Roman / Foto: Arhiva Click!

În prezent, fostul soț al Oanei Roman (47 de ani) trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de iubita sa, Gabriela. În ciuda faptului că nu mai sunt împreună, el și fiica lui Petre Roman se atacă la fiecare ocazie și își aduc acuzații unul altuia. Se pare că de data aceasta este impicată și minunata lor fetiță. 

Marius Elisei: „Dacă Oana are coloana vertebrală să ...”

După ce au apărut informații referitoare la faptul că micuța Isabela, în vârstă de 9 ani, este nemulțumită de comportamentul tatălui său, Marius Elisei, în vârstă de 37 de ani, a ținut să îi dea replică Oanei Roman! Potrivit acestuia, fiica lui a fost o singură dată în prezența iubitei lui, mai exact la ziua de naștere a acestuia. Totodată, acesta a ținut să menționeze că a întrebat-o pe fetiță inainte dacă este de acord să fie și noua parteneră prezentă, iar ea a susținut că da.

Dacă Oana are coloana vertebrală să iasă public și să spună ce are de spus vis a vis față de comportamentul meu față de fiica mea”, a declarat Marius Elisei, relatează SpyNews.ro

De asemenea, chiar dacă a evitat să vorbească despre acest subiect când a fost întrebat cu ceva timp în urmă dacă este adevărat ce a declarat Oana Roman cu privire la pensia alimentară, pe care l-a acuzat că nu o plătește, Marius Elisei a afirmat că va face lumină și în acestă privință.

Marius Elisei a trecut peste despărțirea de Oana Roman și și-a refăcut deja viața alături de noua iubită, Gabriela. Cei doi s-au mutat deja împreună după doar o lună de relație și au planuri mari de viitor împreună  .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net