Oana Roman nu uită de cea care i-a dat viață. Cum a fost răsfățată Mioara Roman, în azilul în care se află

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, Mioara Roman continuă să fie o adevărată doamnă, iar de asta se ocupă fiica ei, Oana Roman, care nu uită să-i acorde atenția necesară. Recent, imaginile postate de ea pe Instagram, o înfățișează pe fosta soție a lui Petre Roman, așa cum nu am mai văzut-o demult: dedicându-și timp pentru ea.  

Oana și Mioara Roman / foto: Instagram
Oana și Mioara Roman / foto: Instagram

În urmă cu doar câteva săptămâni, Mioara Roman a fost nevoită să ajungă, din nou, pe mâinile medicilor. Problemele de sănătate și-au spus cuvântul, și a fost nevoită să primească îngrijirea necesară. De lângă ea nu a lipsit Oana, care s-a asigurat că totul decurge cum trebuie. Acum, când hopul a trecut, Mioara Roman a fost tratată regește în azilul în care se află, de către o echipă de specialiști în manichiură, pedichiură și păr. 

Mioara Roman, răsfăț de zile mari, la azil 

Noi, femeile, știm cât de mult contează să ne acordăm timp și să investim în propria persoană, mai ales că o vizită la coafor nu a făcut rău nimănui. La rândul ei, Mioara Roman s-a bucurat de câteva clipe de răsfăț în azilul în care se află, venind întreaga echipă acolo. 

Mioara Roman, răsfățată la azil / foto: Captură InstaStory
Mioara Roman, răsfățată la azil / foto: Captură InstaStory

Oana Roman: „Pentru ea aș da timpul înapoi” 

În ciuda problemelor pe care viața i le aduce în cale, Oana Roman are grijă să nu uite să spere și să se bucure de prezența persoanelor importante în viața ei. Totuși, în urmă cu ceva timp, liniștea i-a fost zdruncinată de un episod în care mama sa a avut, din nou, nevoie de îngrijiri medicale. 

Atunci Oana a împărtășit totul cu fanii ei, cărora le-a mărturisit că ar face orice pentru mama sa. 

„Câteodată sunt și zile grele și momente când simt că mă copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparentă și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericită se vede, când îmi e greu vă spun. Am opinii și libertatea de a fi eu, de a gândi liber, de a fi așa cum simt, de a decide așa cum vreau.

Anii ăștia au fost grei, deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aș da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu stă în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net