Oana Roman nu se uită la bani când vine vorba de plăcerile sale! Cât a plătit pe o brățară cu perle

Ultima actualizare:

Cunoscută pentru activitatea din online, Oana Roman și-a obișnuit deja fanele cu recomandări în materie de beauty și nu numai. Recent, vedeta le-a arătat acestora noua achiziție pe care a făcut-o: o brățară cu perle și un inel cu perlă. 

Oana Roman / foto: Instagram
Oana Roman / foto: Instagram

Oana Roman se încadrează în topul celor mai cunoscuți creatori de conținut din țara noastră. Și-a format o comunitate numeroasă pe care o ține la curent atât cu detalii din viața ei și a celor dragi, cât și cu diverse promovări ale produselor pe care le folosește. 

Oana Roman își face plăcerile fără să se uite la bani 

Pe contul de Instagram al vedetei, doamnele și domnișoarele au rămas uimite de frumusețea unei bijuterii pe care Oana și-a cumpărat-o. Desigur, multe curiozități au fost referitoare și la banii pe care i-a scos din buzunar, iar Click! vă spune prețul brățării cu perle pe care o are vedeta: 1.000 de lei. 

Prețul brățării purtate de Oana Roman / foto: captură ostaracharms.com
Prețul brățării purtate de Oana Roman / foto: captură ostaracharms.com

Cine i-a fost aproape vedetei în ultimii ani 

Ultimii ani din viața Oanei Roman au fost plini de schimbări, unele bune, altele mai puțin bune. Anul care abia s-a încheiat a provocat-o pe aceasta să țină piept problemelor de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman. 

De asemenea, nici separarea de Marius Elisei nu a fost ușoară pentru Oana, care s-a confruntat cu mai multe scandaluri pe marginea acestui subiect. În ciuda tuturor celor întâmplate, ea nu și-a pierdut credința și a mărturisit că doar Divinitatea a ajutat-o să meargă mai departe. 

„Eu întotdeauna am spus: Doamne, numai Tu cu puterea Ta știi ce e de făcut. Întotdeauna să știi că atunci când am avut cele mai grele momente și cele mai mari cumpene s-a întâmplat ceva și parcă așa o mână a venit și m-a ridicat întotdeauna. Sunt îngeri pe care eu i-am simțit de multe ori, adică realmente ceva de sus care a venit și m-a ajutat și m-a făcut să mă ridic, să merg mai departe și să mi-a adus puterea necesară să nu cad și să nu ajung în genunchi niciodată”, a mărturisit Oana Roman, pentru Antena Stars.

Isabela, un sprijin de nădejde!

Vedeta se consideră o persoană binecuvântată datorită existenței fiicei sale în viața sa. La o vârstă fragedă, Isa a dat dovadă de multă inteligență și empatie, fiindu-i aproape mamei sale.

„Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu. Efectiv, eu consider că e o binecuvântare faptul că eu pot să am această relație extraordinară cu Isabela (n.r. fiica ei), că pot să mă înțeleg cu ea în felul ăsta, că pot să mă consult cu ea în luarea unor decizii, că petrecem timp frumos și de calitate împreună, că mergem în vacanțe, că mergem la petreceri. Eu nu mai ies fără ea, practic, absolut nicăieri”, a adăugat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net