Oana Roman, foc și pară după ce a plătit 70 de lei la supermarket. Ce a cumpărat vedeta: „S-a ajuns prea departe”

Nu este prima dată când Oana Roman este enervată la culme de prețurile din România. Dacă anul trecut mărturisea că acestea cresc, și sunt din ce în ce mai mari, mai ales când vine vorba de mâncare, dar a adăugat și faptul că serviciile de beauty s-au schimbat, de data aceasta fiica lui Petre Roman și-a arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare după o sesiune de cumpărături la Mega Image!

Oana Roman este revoltată de prețurile mari din Mega Image / foto: Arhiva Click!
Oana Roman este revoltată de prețurile mari din Mega Image / foto: Arhiva Click!

„Vă puteți muta liniștiți la Paris, Cannes, Roma, unde vreți, pentru că la București e mai scump. S-a ajuns prea departe cu prețurile. Efectiv cu capul… La București, un banal croissant într-o brutărie mai de Doamne ajută costă 12, chiar 14 lei. La Paris costă 1 euro și un pic. Deci voi vă dați seama cât de aberante sunt prețurile? Mai scump ca la Paris?”, preciza Oana Roman, la sfârșitul anului trecut, pe rețelele de socializare.

De data aceasta, fiica lui Petre Roman și-a arătat din nou nemulțumirea după o sesiune de cumpărături la Mega Image. Vedeta a publicat un videoclip pe platforma de socializare TikTok, în care a vrut să le arate urmăritorilor pe ce a cheltuit suma de 70 de lei.

Oana Roman: „În Franța, în Germania, în Italia, în Spania, lucrurile astea costă..”

„O să vă arăt ce am cumpărat azi de la Mega cu 70 de lei și 48 de bani. 1 sticlă de lapte de un litru și jumătate, 1 pachet de unt care atenție, era la reducere 20%, 2 iaurturi cu afine, 4 iaurturi cu căpșuni, 1 pungă de Nesquik și 3 banane. Toate aceste lucruri au costat 70 de lei, adică 14 euro. Eu acum vă întreb, în Franța, în Germania, în Italia, în Spania, lucrurile astea costă 14 euro? Sau ce poți cumpăra într-o altă țară europeană cu suma de 14 euro? Practic sunt 6 iaurturi, 1 pachet de unt, 3 banane, 1 Nesquik și 1 sticlă de lapte”, a transmis Oana Roman într-un videoclip publicat pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
rodica mandache jpg
Victoria Beckham jpg
image jpeg
Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia
mirela vaida colaj facebook jpg
violeta banica jpg
 Laura Cosoi e neschimbată
image
actualitate.net
image
actualitate.net