Adevărul despre dependențele lui Marius Elisei. Fosta iubita face lumină în scandal: „Observ că el nu prea s-a schimbat”

Fosta iubită a lui Marius Elisei spune adevărul despre dependențele bărbatului! Tânăra îi ține partea Oanei Roman și a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația pe care a avut-o cu Marius. Se pare că nici după mai bine de 10 ani, Marius nu a renunțat la viciile care i-au pus piedici în căsnicia cu fiica lui Petre Roman. 

Adevărul despre dependențele lui Marius Elisei
Adevărul despre dependențele lui Marius Elisei

Adevărul despre dependențele lui Marius Elisei

Din anul 2009 până în 2013, Marius Elisei a avut o relație cu o tânără domnișoară frumoasă și focoasă, pe nume Florentina Gheorghe. Potrivit spuselor tinerei, cei doi ar fi avut chiar și planuri de căsătorie, numai că lipsa banilor i-a împiedicat să organizeze evenimentul mult visat. 

„Ne-am cunoscut pe un site de socializare, am vorbit o perioadă pentru a ne cunoaște, să vedem dacă avem ceva în comun. După ceva timp, ne-am schimbat numerele de telefon și am decis să ne întâlnim. Mie mi-a plăcut mult de el, a fost primul bărbat din viața mea. Eu aveam 19, el 21. Ne-am întâlnit într-o zonă din București, el a venit cu un trandafir. Eu eram întoarsă cu spatele, el m-a luat și m-a sărutat. Am rămas surprinsă, nu mi se întâmplase așa ceva până atunci. Eram emoționată, a fost dragoste la prima vedere.

El era puțin ciudățel la început, nu voia să fie sunat, a spus că nu îi place să fie foarte agasat. Am încercat să înțeleg. Cred că a fost cea mai lungă relație pentru amândoi. Plângeam foarte des pentru că eu eram foarte emotivă. Mă deranja că nu voia să ne scriem. Nu ne-am mutat împreună, ne mai vizitam însă.

El a vrut să ne despărțim. După un an de zile, timp în care nu am vorbit, el m-a contactat, ne-am împăcat. Apoi ne-am mutat împreună, după opt luni. În cerusem să ne sunăm mai des”, a declarat Florentina Gheorghe, pentru Xtra Night Show.

Fosta iubita face lumină în scandal

Au fost și la un pas de căsătorie, chiar de ziua de naștere a bărbatului, în 2012, însă iată că lipsa banilor și-au spus cuvântul. Tânără reclamă faptul că Marius nu prea trăgea cu casa și că încă de pe atunci a fost stăpânit de vicii grele, precum alcoolul. Nici gelozia nu a fost străină de el.

Da, erau foarte multe seri în care consuma alcool, în special bere. El a băut dintotdeauna. Eu din ce am citit, observ că el nu prea s-a schimbat. Gelos și cu mine a fost. Și nu am avut foarte multe certuri, săptămânală, din cauza banilor. Eu munceam pentru casă, el pentru bani și țigări.”, a dezvăluit fosta iubită a lui Marius Elisei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net