Cum era văzut Marius Elisei de părinții Oanei Roman. Catinca Roman a spus adevărul: „În niciun caz...”

Catinca Roman, sora Oanei Roman, a făcut declarații despre Marius Elisei. Aceasta a declarat că nu avea niciun fel de relație cu el și nici măcar nu avea numărul lui de telefon. Cu toate acestea, a declarat că nu s-a băgat niciodată în căsnicia care a fost. Cantinca Roman a dezvăluit că nici Petre Roman, nici Mioara Roman nu s-au opus dorințelor fiicelor lor și le-au dat libertatea de care au avut nevoie.

Catinca Roman și Oana Roman Foto: arhivă Click!
Catinca Roman și Oana Roman Foto: arhivă Click!

Ce a declarat Catinca Roman 

Catinca Roman, în direct la Xtra Night Show, a făcut declarații despre fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei. Iată ce a declarat despre acesta: „Eu am sesizat problema cu băutura. Științific vorbind, persoanele alcoolice sunt persoane dependente și este o patologie. Ăsta e discursul tipic al dependentului, anturajul e de vină, partenerul e de vină, toată lumea e de vină, mai puțin persoana respectivă”, a mai spus Catinca Roman, scrie spynews.ro.

„Ai mei nu au absolut niciun fel de prejudecăți. Nu ne-au interzis niciodată și nu s-au băgat în relațiile noastre. Nu au comentat. Din punctul acesta de vedere, sunt foarte deschiși la minte. Oricum erau de principiu că fiecare trebuie să își trăiască experiențele proprii ca să învețe. În niciun caz nu s-au băgat, niciodată. Oricum ai mei chiar sunt niște oameni bine crecuți”, a declarat Catinca Roman, la Xtra Night Show.

Marius Elisei, probleme cu alcoolul 

Marius Elisei a devenit cunoscut de toată lumea, în urmă cu mai bine de zece ani, când a decis să formeze un cuplu cu Oana Roman. Înainte de relația cu fiica lui Petre Roman, el a fost împreună cu Florentina Gheorghe pe care foarte puțină lume o cunoaște. Mai apoi, a vorbit și despre dependența bărbatului de alcool pe care a dezvăluit că o avea și pe vremea când ei erau împreună, ea fiind cea care muncea în casă.

„Da, erau foarte multe seri în care consuma alcool, în special bere. El a băut dintotdeauna. Eu din ce am citit, observ că el nu prea s-a schimbat. Gelos și cu mine a fost. Și nu am avut foarte multe certuri, săptămânală, din cauza banilor. Eu munceam pentru casă, el pentru bani și țigări”, a mai zis ea.

Elisei spunea că nu este dependent de alcool 

Marius Elisei când a fost inivitat de Capatos la emisiunea Xtra-Night Show a menționat că nu este dependent de alcool, ci doar obișnuia să consume aproximativ 8-10 beri de-a lungul unei zile, atunci când știa nu trebuie să se urce la volan.

„Nu mă târam pe jos. Beam cam 8 sau 10 beri la jumătate în decursul unei zile. Mă apucam de curte dimineața la 10:00- 12:00 și îți dai seama, pe muncă, pe căldură, luai o pauză, două beri, până seara se strângeau. Tărie nu beau, doar bere și vin. Când era vorba de plecat, eram conștient că trebuie să conduc și nu consumam. Să nu se înțeleagă că eram zilnic cu aceeași cantitate. Nu eram așa. Când beau, când vezi că beau, nu îl ațâța că faci mai rău.(…) Am realizat că beau, ce fac la băutură? Mă culc, nu fac nimic", a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net