Catinca Roman nu se mai ferește! S-a iubit în trecut cu Dan Bittman: „Nici nu se mai pune”

Catinca Roman a dezvăluit, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit, faptul că a avut o relație amoroasă cu unul dintre cei mai apreciați artiști români - Dan Bittman. 

Catinca Roman a avut o relație pasageră cu Dan Bittman / foto: Colaj Click!
Catinca Roman a avut o relație pasageră cu Dan Bittman / foto: Colaj Click!

Sora Oanei Roman dă dovadă ori de câte ori are ocazia de sinceritate și asumare, motiv pentru care a acceptat provocare de a apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Sosurile picante”. Descoperă din rândurile de mai jos mărturisirile Catincăi Roman referitoare la „relația pasageră” pe care a avut-o, în trecut, cu Dan Bittman

Catinca Roman, dezvăluiri despre relația cu Dan Bittman 

Cei care urmăresc rubrica „Sosurile picante” știu care sunt regulile: invitații primesc întrebările, cei care nu vor să le citească trebuie să mănânce sosurile iuți, iar cei care răspund, sunt „scăpați”. 

Așadar, la întrebarea: „Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, sora Oanei Roman a fost sinceră și a mărturisit că Dan Bittman a fost bărbatul celebru cu care a avut o relație pasageră în trecut: „Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune”.

Dan Bittman, criticat aspru de Catinca Roman 

Ca și relația lor pasageră, episodul în care Catinca Roman l-a taxat dur pe artist s-a petrecut în urmă cu ani de zile, în perioada pandemiei de covid. Dan Bittman nu credea în virusul care răpise atât de multe vieți, astfel că nu a scăpat de critica aspră primită din partea fiicei Mioarei Roman. 

„Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!”, spunea la acea vreme Catinca Roman, potrivit playtech.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net