Dan Bittman, singur și părăsit: „Din 80% de femei, acum dacă mă mai plac vreo 20%”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fosta-i lele cât ai fost! Este și cazul lui Dan Bittman, care la 60 de ani nu se mai bucură de același succes la femei ca-n tinerețe. Solistul de la Holograf se vaită că numărul admiratoarelor a scăzut considerabil în ultimii ani.

Dan Bittman a împlinit 60 de ani Sursa: Facebook
Dan Bittman a împlinit 60 de ani Sursa: Facebook

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost un macho-man de când se știe. Acum, la 60 de ani, însă, se pregătește să predea ștafeta noii generații. Bittman se vaită că nu mai e ce-a fost odată! Dacă pe vremuri fanele se băteau la concerte să-și petreacă nopțile cu el, acum procentajul de femei a scăzut proporțional cu înaintarea în vârstă.

Dan Bittman: „Din 80 la sută de femei, acum daca mă mai plac vreo 20 la sută!”

Idolul femeilor în tinerețile lui zbuciumate, Dan Bittman nu mai are același lipici la doamne și domnișoare ca pe vremuri. Șarmantul solist de la trupa Holograf se plânge că l-au cam lăsat “balamalele”.

Macho man? Nu, asta e istorie, e la trecut! Nu, acum vine din urmă noua generație, e normal! Uitați-vă și voi! Se schimbă generația! Nu mai sunt eu așa cum eram, măcar un halat să mai acopăr ce se mai poate acoperi!”, ne-a mărturisit Dan Bittman, făcând referire la manechinii care au defilat cu mușchii la vedere în prezentatoarea de modă a lui Bote.

Totuși, Dan Bittman încă maia admiră femeile frumoase, numai că fanele s-au cam împuținat odată cu trecerea vârstei.

Am fost și eu mare crai, dar la tinerețe! Acum nu mai sunt ce am fost! Din 80 la sută de femei ce le aveam înainte, acum a scăzut procentul la vreo 20 la sută. Vin tare din urmă ăștia tinerii, cu mușchi!”, a recunoscut solistul trupei Holograf.

Atac, la ceas de seară, la Denise Rifai?

La ultimul eveniment monden la care fost văzut, recent, Dan Bittman, acesta a stat, pur și simplu, lipit de Denise Rifai. Cei doi se cunosc de ceva timp, așa că au stat la șuetă pe tot parcursul serii. Bittman părea vrăjit de prezentatoarea Kanal D și o sorbea din priviri.

De altfel, cântărețul i-a și oferit un inel lui Denise Rifai chiar în emisiunea în care a fost invitat, semn că o simpatizează foarte tare. Nici prezentatoarei de la Kanal D nu părea să-i fie deloc indiferent solistul trupei Holograf.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net