S-au cuplat la ceas de seară? Denise Rifai și Dan Bittman au plecat împreună de la un eveniment monden!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Să fie o coincidență sau vorbim despre cel mai nou cuplu din showbiz? La ceas de seară, după o prezentare de modă organizată de Cătălin Botezatu, marți, 11 octombrie, Denise Rifai și Dan Bittman au reușit să atragă toate privirile!

Dănuț i-a dat lui Denise un inel!

Dan Bittman și Denise Rifai au fost nedespărțiți, pe parcursul evenimentului organizat de Cătălin Botezatu. Cei doi au atras toate privirile, întrucât s-au întreținut preț de mai multe ore, chiar și la petrecerea de la finalul prezentării de modă. Au vorbit, s-au hlizit, ba chiar au și ieșit de câteva ori pe afară și s-au întors, dând impresia, la un moment dat, că au plecat împreună.

Citește și: Cristian Boureanu, declarații în lacrimi: „Cred că mama nu ar fi mândră de mine”

Să fi fost vorba doar de discuții amicale sau mai mult? Vom vedea. Cert este că Denise Rifai și Dan Bittman au fost protagoniștii unui episod intens, în urmă cu doi ani, când Dănuț a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

La vremea aceea, Denise l-a întrebat câte inele a oferit, ca o ironie la melodia trupei Holograf, „Ți-am dat un inel”. „Au fost în emisiunea aceasta milionari, oameni importanți... Nu a venit nici unul cu un buchet de flori, măcar, pentru Denise”, a spus Dan Bittman, care a băgat mâna în buzunar și a scos o cutie cu fundă, în care era un superb inel, spre surprinderea gazdei.

Vezi și: Romică Țociu a izbucnit în lacrimi la Denise Rifai. Boala soției l-a destabilizat

Anterior difuzării ediției, Denise a fost invitata colegei Teo Trandafir și a discutat despre momentul ce urma să fie transmis, la Kanal D. „Este o emisiune foarte specială. E cel mai fain dintre toți invitații pe care i-am avut până acum. E un bărbat care pe cât de cuceritor e, pe atât de sensibil este. A plâns, chiar, la un moment dat. E un interviu cu care mă laud”, spunea, în 2020, Denise Rifai.

Nu rata nici: Teo, cucerită de un musculos feroce. Uite cum îl soarbe din priviri!

Și pentru ca tabloul să fie complet, în emisiunea lui Teo, în toiul relatărilor emoționante ale lui Denise Rifai și-a făcut apariția... fix Dan Bittman! „Ce coincidență, vai, Denise! Unde să mă așez, pentru că nu găsesc loc”, a glumit Dănuț, care s-a furișat și s-a lipit de Denise Rifai, pe canapeaua din platoul emisiunii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net