Cât trebuie să plătești ca să stai o noapte în „căsuța” lui Dan Bittman?

Ultima actualizare:

Vrei să dormi într-o „căsuță” a lui Dan Bittman? Ei bine, îndrăgitul artist deține un parc de agrement numit “A2 Wake Park”, iar prețul pentru o noapte de cazare este unul accesibil pentru orice portofel.

Unde se află locul unde poți să te cazezi într-o „căsuță” a lui Dan Bittman

Solistul trupei Holograf este unul dintre cei mai apreciați artiști de pe meleagurile noastre. Pe lângă muzică, Dan Bittman se ocupă și de afaceri. Artistul deține de câțiva ani un parc de agrement la o distanță mică de București.

Complexul se află în Sărulești, la km 49 pe Autostrada Sorelui, chiar lângă lacul Sulimanu. Locația este superbă pentru cei care iubesc să fie înconjurați doar de natură. În plus, te poți bucura de câte activități cu adevărat speciale.

„Poți să faci plimbări pe lac, canoe, să vâslești. Sau poate ești pasionat de paintball, este un teren special amenajat pe care se organizează competiții. Vrem să amenajăm și un teren de beach volleyball. Suntem în discuții cu Federația de Volei”, a povestit Dan Bittman, pentru Fanatik.

Cât te costă o noapte într-o „căsuță” a lui Dan Bittman?

Artistul care a cucerit inimile tuturor cu piesele sale a dezvăluit că afacerea mergea mai bine în primul an de restricții. Totodată, acesta a precizat că o noapte de cazare te va costa 150 de lei.

Există și varianta de a sta în apartamente, unde prețul ajunge la 250 de lei pe noapte. În aceste unități de cazare pot locui cinci persoane, a transmis Dan Bittman, conform sursei citate.

O noapte de cazare într-o „căsuță” a lui Dan Bittman costă 150 de lei

Complexul oferă multe activități pentru turiști. Foto: Facebook/Dan Bittman
Complexul oferă multe activități pentru turiști. Foto: Facebook/Dan Bittman

Pe lângă faptul că cei care vin în vizită pot sta la terasă, la un gratar sau la plajă, artistul le-a pus la dispoziție turiștilor și alte activități distractive.

Evident, pasionații de pescuit sunt la ei acasă, având șansa să se bucure din plin de tot acest complex. În schimb, cei care caută senzații tari au varianta de a se da pe teleski pe lac.

În afară de această oază de natură construită în decursul anilor, Dan Bittman rămâne etern îndrăgostit de viață și de muzică. Artistul a început din nou concertele alături de trupa Holograf.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net