Dan Bittman, motivul pentru care nu îşi mai doreşte o relaţie: «Nu pot să fiu egoist»

Ultima actualizare:

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din ţara noastră, iar femeile au roit mereu în jurul său. Solistul trupei Holograf a avut relaţii cu unele dintre cele mai faimoase românce, printre care Mihaela Rădulescu, Monica Bârlădeanu şi Alexandra Dinu. Cea mai lungă relaţie a sa a fost cu textiera Liliana Ştefan, de care s-a despărţit în 2016, iar de atunci ar mai fi avut idile cu Monica Odagiu şi soprana Andreea Ilie. Acum, însă, Dan Bittman a mărturisit că este singur şi că nu se grăbeşte să îşi găsească o nouă pereche. 

Dan Bittman
Dan Bittman

Dan Bittman (59 de ani) a bifat relaţii numeroase de-a lungul vieţii sale şi are o repurtaţie de Don Juan. Artistul a vorbit, în podcast-ul lui Mihai Morar, despre viaţa sa sentimentală şi a dezvăluit că acum nu se mai grăbeşte să intre în relaţii, cum ar fi făcut în anii tinereţii. Dan Bittman a recunoscut că nu mai e interesat de aceast aspect al vieţii sale, mai ales nu cu femei mai tinere.

„M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără….Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire, după aia încep să scârțâie oasele. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să și spui pe bune”, a spus Dan Bittman. 

Dan Bittman: "Sunt moment când îmi e bine că sunt singur"

În plus, deşi uneori îi este greu să fie singur, Dan Bittman a recunoscut că, după o vârstă, e chiar mai bine să nu mai depinzi de altcineva şi să ai timpul tău. Solistul Holograf a declarat că se învaţă, uşor, uşor, cu această singurătate. 

„Am început să manageriez singurătatea și sunt momente în care chiar îmi pare bine că sunt singur. Am și momente în care e o furie în care văzând că sunt singur. Câteodată, în casă, singur, sau copiii nu vin, sau vine unul, nu vine altul, sau așa. Dar nu fac o tragedie din chestia asta. După o anumită vârstă câteodată îți place să ai timpul tău, nu depinzi de cineva”, a mai spus Dan Bittman.

Citeşte şi: Dan Bittman, reacție fabuloasă față de mama copiilor lui, Liliana Ștefan

Dan Bittman: "Liliana a fost femeia pentru am făcut copii"

Dan Bittman şi Liliana Ştefan
Dan Bittman şi Liliana Ştefan

Deşi a avut relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei din România, una singură i-a dăruit copii: Dan Bittman are trei fii cu textiera Liliana Ştefan. Cei doi s-au despărţit în 2016, iar anunţul a fost făcut de solist în 2020, dar Dan continuă să vorbească extrem de frumos de cea despre care a spus că a fost dragostea vieţii sale. În podcastul lui Mihai Morar, artistul a spus că el şi Liliana au luat împreună decizia de a avea copii şi nu s-a pus vreodată problema ca lucrurile să stea altfel. 

"Liliana a fost femeia pentru care am și făcut copii. Noi n-am fost d-ăia: A, am rămas gravidă, ce mă fac?!. Am zis împreună să facem copil”, a mai povestit Dan Bittman

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net