Cum s-au făcut de râs drumarii din Ministerul Transporturilor duminică seara

Ultima actualizare:

Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR, din cadrul Ministerului Transporturilor, a transmis pe Facebook, duminică seara, 5 iunie, un avertisment de vreme nefavorabilă care viza șoferii aflați pe Autostrada Soarelui.

Mai mult, aceștia au încărcat și un clip video scurt cu o coloană de mașini blocate pe un sens de mers de pe Autostrada Soarelui. În timp ce mașinile staționau în coloană și afară ploua, pe sensul opus, drumul era liber și mașinile care treceau sporadic circulau fără probleme.

Bineînțeles, acesta este un tablou binecunoscut șoferilor care tranzitează Autostrada Soarelui - A2, ambuteiajele existând și pe caniculă și pe ploaie, cauza fiind alta.

Ambuteiaje din cauza lucrărilor

Mai precis, lucrările realizate în plin sezon estival, când Autostrada Soarelui e trazitată de un număr considerabil de autoturisme, nu fac altceva decât să sufoce anumite segmente de drum, unde apar aceste blocaje.

Nu ar fi fost nimic ciudat, astfel, contextul fiind cunoscut de șoferi, dacă cei de la CNAIR nu ar fi pus respectivul ambuteiaj pe seama averselor de ploaie. Astfel, drumarii de la Transporturi au reușit să se facă de râs, duminică seara, în fața șoferilor care cunosc prea bine situația de pe A2.

Citește și: Fetiță de 4 ani din Iași, ucisă de o șoferiță fără permis. Copila își serbase ziua de naștere

Circulați cu atenție! Cod galben și averse de ploaie pe A2 (Autostrada Soarelui)!

CNAIR recomandă conducătorilor auto care tranzitează A2 (București – Constanța și retur) să circule cu atenție și să reducă viteza în perioadele în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile.

Recomandăm conducătorilor auto să nu staționeze pe banda de urgență și să pornească semnalizarea de avarie când situația o impune.

Au pus ambuteiajul pe seama condițiilor meteo

În cazul în care constatați că vizibilitatea nu vă mai permite deplasarea în siguranță, vă recomandăm să opriți în primul spațiu de servicii sau benzinărie de pe traseu și să așteptați încetarea averselor de ploaie.

Menționăm că până luni, 06.06.20022, ora 06:00, este în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică, temporar accentuată care poate genera averse oricând în intervalul menționat.

Citește și: Cine e băiatul care a murit carbonizat în accidentul rutier din Iași? Avea doar 18 ani

Din cauza averselor puternice de ploaie care s-au manifestat inopinat, traficul auto pe A2 a fost îngreunat astăzi pe mai multe sectoare de autostradă”, se arată în comunicatul CNAIR despre vremea care într-adevăr poate pune probleme traficului rutier desfășurat, mai ales, pe un drum aflat, parcă, mereu în reparații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net