Cine e băiatul care a murit carbonizat în accidentul rutier din Iași? Avea doar 18 ani

Accidentul rutier petrecut în Iași a luat viața unui băiat de doar 18 ani. Povestea lui Dănuț ne arată încă o dată cât de fragilă este călătoria tuturor pe acest pământ. Înainte să moară, băiatul avea un motiv uriaș de bucurie.

image
Sursa foto: Facebook / Ziarul de Iași

Un accident teribil s-a petrecut luni seara, pe drumul care leagă municipiul Iaşi de Tg. Frumos, între Leţcani şi Podu Iloaiei. Cel care se presupune că era la volanul autovehiculului a murit carbonizat, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe carosabil, a rupt un copac şi a luat foc.

Viața pentru Dănuț s-a sfârșit brusc. Tânărul se afla în mașină alături de doi prieteni. Ei ieșiseră la o plimbare prin oraș pentru a celebra faptul că Dănuț își luase permisul de conducere cu o zi în urmă.

Băiatul care a murit în accidentul rutier din Iași abia își luase permisul de conducere. Tragedia e învăluită în mister

Dănuț era foarte fericit că în sfârșit a devenit șofer. El nici nu a apucat să primească permisul auto, care urma să-i vină acasă peste doar câteva zile. Totuși, cumplita tragedie e învăluită în mister.

Conform ziaruldeiași.ro, sursele arată că șoferul autoturismului, ar fi fost celălalt băiat din mașină. Acesta ar fi negat însă că se afla la volan și ar fi dat vina chiar pe băiatul de 18 ani care a decedat. În plus, el a refuzat să sufle în etilotest la venirea polițiștilor.

Imediat după cumplitul accident, autoturismul a început să ia foc. Mai multe persoane care au văzut tragedia s-au grăbit să scoată victimele din interior. Din păcate, exact în momentul când au vrut să-l evacueze din autoturim și pe Dănuț, a avut loc o explozie, iar băiatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Băiatul nu a putut să mai fie scos din mașină

„Erau cu toții semiconștienți, la fel și al treilea tânăr, aflat pe bancheta din dreapta șoferului. Mașina începuse să ardă. Am scos fata, apoi șoferul. Apoi am început să tragem de pasagerul din dreapta, însă a explodat ceva în mașină.

Băiatul era semiconștient, ne-am ars la mâini, dar nu ne-am mai putut apropia de el. Era vâlvătaia prea mare. Era un pic mai grăsuț decât ceilalți, nu am putut să îl răsucim, să-l scoatem. Ne pare rău pentru el”, a spus unul dintre martori.

O cameră de bord a surprins atât accidentul, cât și explozia. Martorii confirmă că nu Dănuț se afla la volanul mașinii în momentul impactului, ci prietenul lui, potrivit sursei citate. Tragedia s-a petrecut pe DN 28 din județul Iași, luni seară. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
Marinela Ardelean a primit titlul de "Cel mai bun somelier" (2014) FOTO: Arhiva personală
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg