Traian Băsescu a ajuns la Poliție, după ce a provocat un accident în Capitală!

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a ajuns duminică, 22 mai, la sediul Poliției, după ce a provocat un incident în traficul din București.

6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
Traian Băsescu a provocat un accident în Capitală Foto: Arhivă

Fostul șef al statului, Traian Băsescu, a ajuns de bună voie la sediul Poliției, după ce a provocat un accident în București. În decursul zilei de duminică, 22 mai, la orele dimineții, Băsescu a produs o tamponare în trafic, astfel că s-a prezentat la sediul Brigăzii Rutiere. 

Traian Băsescu a mers să raporteze accidentul, conform prevederilor legii, însă în ciuda gestului său, acesta ar urma să fie sancționat.

Traian Băsescu a provocat un mic accident în Capitală

Întrebat de către reporterii ajunși la fața locului de ce se află la sediul Poliției, fostul președinte a răspuns: „Ce să se întâmple, am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o.”, informează Pro TV. Oamenii legii ar avea însă altă variantă. 

Incidentul a avut loc pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei, iar surse din Brigada Poliției Rutiere susțin că fostul președinte al României ar fi acroșat, de fapt, una dintre mașinile parcate.

Băsescu ar fi lăsat în acest sens și un bilet pentru proprietarul autoturismului, în care își cerea scuze pentru accident. Mai mult decât atât, acesta ar fi pus la dispoziție și un număr de telefon, pentru a se înțelege în mod amiabil cu cel păgubit.

Ulterior, s-a deplasat la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare, pentru a raporta incidentul, fiind obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore.

Citește și: Traian Băsescu a ajuns acasă. Cum arată fostul președinte după ce a fost internat la Bruxelles

Fostul Președinte al României a fost testat și cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0. Cu toate aceste, Băsescu riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare. Mai mult decât atât, acesta ar putea primi și o amendă în valoare de 590 de lei, acest lucru numai după ce proprietarul mașinii avariate se va prezenta, la rândul său, la sediul Brigăzii Rutiere.

stanga
dreapta
basescu accident png
traian basescu jpg
1 traian basescu png png
5 traian basescu 2 jpg jpeg
traian basescu jpeg
traian basescu cu ioana basescu  arhiva jpeg

Traian Băsescu, probleme grave de sănătate

Amintim că recent, fostul șef al statului a trecut printr-o perioadă critică, suferind o operație de urgență, în străinătate, în urma unui presupus accident vascular cerebral. De asemenea, anterior intervenției chirurgicale, Băsescu a fost declarat colaborator al Securității de către ÎCCJ, pierzându-și mai multe beneficii în urma acestei decizii. 

Citește și: Traian Băsescu, somat să elibereze vila de protocol. Cât timp are la dispoziție fostul președinte, înainte de evacuare

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg