Traian Băsescu a ajuns acasă. Cum arată fostul președinte după ce a fost internat la Bruxelles

Ultima actualizare:

Traian Băsescu s-a întors acasă mai devreme decât anticipa soția fostului președinte. Băsescu a ajuns miercuri noaptea în vila de protocol pe care trebuie s-o părăsească.

Traian Băsescu a ajuns în România în noaptea de miercuri spre joi
Traian Băsescu a ajuns în România în noaptea de miercuri spre joi

Maria Băsescu nu era sigură dacă soțul ei se va întoarce în România imediat după externarea din spitalul din Bruxelles. Fostului președinte al României i s-a făcut rău pe holurile Parlamentului European la sfârșitul săptămânii trecute și a fost internat de urgență la Bruxelles.

Se pare că Băsescu suferă de mai multe afecțiuni ale inimii și ale plămânilor, însă starea sa de sănătate a fost suficient de bună, încât să-i permită deplasarea cu avionul în țară.

„Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate. Are probleme şi la plămâni, şi la inimă”, a declarat, miercuri, Maria Băsescu, potrivit RTV. 

Citește și: Misterul din jurul bolii lui Traian Băsescu! Ce i-a cerut medicului gastroenterolog la ultima consultație

Maria și Traian Băsescu, evacuați din vila de protocol din București

Traian Băsescu a fost somat să părăsească vila de protocol după ce instanța a decis că fostul președinte a colaborat cu Securitatea în perioada comunistă. Politicianul și famila sa trebuie să părăsească vila din strada Gogol într-un interval de 60 de zile. 

Traian Băsescu a declarat imediat că nu va comenta public în vreun fel decizia instanței, însă va face toate demersurile necesare pentru a o contesta la CEDO. 

„Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO", a scris fostul preşedinte pe pagina sa de Facebook. 

Fostul președinte și familia sa se pregătesc să părăsească vila. Maria Băsescu a început deja să împacheteze în ziua în care poștașul a ajuns cu o înștiințare de la SPP.

Antena 3 relatează un dialog mai puțin amical cu mesagerul, care nu afost primit în casă, Maria Băsescu transmițându-i că ea este cea care se ocupă de corespondență.

”Dacă ați spus că e acasă, asta se numește refuz de corespondență, pentru că e prezentă. E divorțul între Băsescu și SPP”, a spus poștașul, potrivit Antena 3, care a prezentat și primele imagini de la sosirea în țară a lui Traian Băsescu.

Serios, cu capul în pământ, fostul președinte a intrat pe poarta vilei de protocol având gura și nasul acoperite cu o mască de protecție.

Așa arată Traian Băsescu după externare. Foto: Antena 3.ro
Așa arată Traian Băsescu după externare. Foto: Antena 3.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
pana de curent jpeg
gentiana planta freepik jpg
iluzie jpg
recolta castraveti 1540x866 jpg
ceo google ciolacu jpg
giulia farnese colaj captura video jpg
trump 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net