Fetiță de 4 ani din Iași, ucisă de o șoferiță fără permis. Copila își serbase ziua de naștere

Ultima actualizare:

Tragedie fără margini într-o familie din satul Sticlăria, Iași! O copilă a sfârșit chiar în ziua în care a împlinit 4 anișori, într-un accident mortal petrecut la câțiva metri de casă. La volanul mașinii care i-a curmat viața pe loc se afla o femeie de 28 de ani care nici măcar nu avea permis de conducere

Micuța a fost lovită în plin și a decedat pe loc  FOTO: observatornews.ro
Micuța a fost lovită în plin și a decedat pe loc FOTO: observatornews.ro

Accidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 18.45, pe drumul care străbate localitatea. Fusese dublă petrecere în sat. O dată că era Ziua Copiilor, apoi că această micuță își sărbătorise împlinirea a 4 ani. 

Șoferița a văzut fetița prea târziu 

Spre seară, mai mulți copii se jucau pe marginea drumului, cum făceau mai tot timpul. Martorii spun că șoferița conducea cu viteză, iar într-o curbă a lovit-o în plin pe cea mică. Se pare că fetița a ieșit pe șosea din spatele unui taximetru, iar șoferița a văzut-o prea târziu.

Ar fi claxonat de mai multe ori, însă nu a putut evita impactul. Oricum, greu de spus dacă ar fi avut reflexe bune la volan, din moment ce nu deținea permis auto, după cum aveau să afle oamenii legii care cercetează cazul.

Copila a murit pe loc  

Sosiți la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru copilă. „Se începe resuscitarea, se continuă de către echipajul nostru, însă fără succes. După o oră, adică după 64 de minute, se declara decesul”, a spus un medic de la SAJ Iași. Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal în acest caz.

„Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că femeia, în vârstă de 28 de ani, nu deţine permis de conducere”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași, conform stirileprotv.ro. 

Șoferița se grăbea să ajungă la o sinucidere 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun.

În fața anchetatorilor, femeia a declarat că se grăbea să ajungă acasă la o rudă, care s-ar fi sinucis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net