Șocant! Momentul în care un şofer începător spulberă un bătrân, pe trecere

Ultima actualizare:

Accident înfiorător sâmbătă seară, 8 ianuarie, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, din judeţul Suceava. Un tânăr de 19 ani a spulberat un bărbat de 70 de ani, care trecea regulamentar pe trecerea de pietoni. Șoferul este începător și și-a luat permisul în urmă cu doar patru luni. Un moment de neatenție a luat viața unui om!

Victima a trecut strada regulamentar Foto: adevarul.ro
Victima a trecut strada regulamentar Foto: adevarul.ro

Tânărul de 19 ani nu a fost atent în zona unei treceri de pietoni şi a accident mortal un bărbat de 70 de ani, relatează adevarul.ro.

Șoferul avea permisul de doar patru luni

Accidentul tragic a fost surprins de o cameră video de supraveghere. În imagini se vede clar cum pietonul traversează strada în mod regulamentar, pe o zebră semnalizată cu indicator.   Din imagini reiese că şoferul ar fi circulat cu vitează.

Momentul impactului a avut loc când victima de 70 de ani se afla deja la mijlocul trecerii de pietoni.  Din păcate, deşi a încercat, bărbatul nu s-a mai putut  feri din calea autoturismului şi a fost aruncat la câţiva metri distanţă de trecerea de pietoni. Atenție, imagini video care vă pot afecta emoțional.

Şoferul începător care se face vinovat de accident a fost testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ. Băiatul de 19 ani și-a luat permisul de conducere de doar patru luni. După ce a lovit victima, conducătorul auto a mai rulat câţiva metri, însă nu a părăsit locul accidentului. Tânărul este cercetat acum pentru „ucidere din culpă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net