FOTO EXCLUSIV Dan Bittman, probleme cu banii din cauza pandemiei? Ipostaza în care a fost surprins solistul Holograf

Ultima actualizare:

Nu este ușor sa crești trei copii, să nu ai concerte, iar radiourile să te cenzureze. Fotografiile surprinse de Click! sunt dovada că situația financiară a lui Dan Bittman a fost destul de afectată în pandemie. Celebrul solist a fost zărit pe străzile bucureștene la volanul unei mașini ieftine, deși odinioară conducea un bolid de 100.000 de euro.

Dan Bittman, surprins la volanul unei maşini ieftine. Pe vremuri avea un bolid scump foto: Blitz
Dan Bittman, surprins la volanul unei maşini ieftine. Pe vremuri avea un bolid scump foto: Blitz

Imaginile sunt triste! Odinioară artiștii o duceau regește din spectacole, cântări la evenimente private. Erai norocos dacă prindeai liberă o trupă ca Holograf, iar tariful lor de 7.000 -10.000 de euro nu era o exagerare, ba din contră. Iată că în pandemie, tot mai mulți artiști au fost nevoiți să pună microfoanele pe OFF și să trăiască din economiile realizate in trecut. Este și cazul trupei Holograf care numără cinci membri: Dan Bittman, Mugurel Vrabete, Tino Furtună și Edi Petroșel. Unii au trăit si din businessurile dezvoltate individual, dar și acolo au fost probleme.

Pentru Dan Bittman a fost greu și se vede. Pandemia se pare că l-a dat peste cap din moment ce acesta a fost surprins la bordul unei mașini în valoare de 3.000 de euro. Bitman conducea ilîn trecut un bolid de lux Mercedes GLE AMG în valoare 100.000 euro. Nu știm dacă l-a vândut, cert este că a făcut economii la sânge, sau cum ar spune o vorbă celebră, a strâns bine cureaua. Nu este deloc ușor mai ales când acasă ai trei fii pe care trebuie să îi întreții, plus alte cheltuieli lunare.

Bitman a fost surprins zilele trecute de catre fotoreporterii Click! într-o benzinărie  alimentând noua mașină. După cum se poate observa, deși regulile anti-covid s-au "șters" şi el a fost foarte vocal împotriva măştilor,  el poartă una de protecţie acum.

Dan Bittman susţine că piesele Holograf sunt cenzurate pe anumite posturi

Iată că din păcate a și avut de suferit din cauza vehemenței sale, piesele sale nemafiind difuzate de către anumite posturi de radio.

"Holograf nu mai e difuzat pe anumite posturi, din cauza poziției pe care am avut-o în timpul pandemiei. Mi s-a și confirmat. Mi-au zis că e mai bine să stăm cuminți o perioadă, probabil, foarte lungă. Nu suntem bineveniți pe anumite posturi de radio și tv'', a spus acesta la emisiunea lui Mihai Morar.

Toate aceste decizii, dar mai ales lipsa concertelor și relația cu Liliana, mama copiilor săi, l-au "consumat" pe celebrul interpret adulat de o generație întreagă și ale cărui piese devenite hituri nu se vor pierde, indiferent de decizii și cenzură. Problemele și-au pus amprenta și pe chipul său. A albit și nu mai are verva de odinioară.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net