Dan Bittman împlinește 60 de ani. Ce cadou impresionant a primit din partea unui fan!

Ultima actualizare:

Dan Bittman împlinește 60 de ani pe 29 martie. Schimbarea prefixului, așa cum se spune, îl găsește singur și puțin dornic să înceapă o altă relație, după cum a dezvăluit recent. În trecut făcea furori cu trupa Holograf, dar pandemia pare să-l fi afectat serios pe solist. 

Dan Bittman a împlinit 60 de ani pe 29 martie și a fost surprins plăcut de către un fan
Dan Bittman a împlinit 60 de ani pe 29 martie și a fost surprins plăcut de către un fan

Dan Bittman împlinește astăzi 60 de ani. De ziua sa de naștere, solistul trupei Holograf a distribuit pe contul personal de Instagram un cover spectaculos al celebrei melodii „Ochii tăi". Melodia este interpretată de un bărbat, la violoncel, iar Dan a fost impresionat de cadoul primit din partea fanului său, așadar a decis să împărtășească momentul cu admiratorii din mediul online. 

Solistul trupei Holograf nu traversează una dintre cele mai bune perioade ale sale, atât din punct de vedere financiat, cât și emoțional. Dacă în zilele de glorie conducea un bolid care valora peste 100.000 de euro, acum s-a reorientat către o mașină mai puțin costisitoare și mai ușor de întreținut. 

Vezi și: Liliana Ștefan, despre noua profesie și viața cu trei băieți

Perioada pandemiei l-a afectat considerabil pe Dan Bittman. Vehement contestatar a regulilor impuse de autorități pentru încetinirea răspândirii coronavirusului, Dan Bittman a făcut mai multe afirmații controversate despre pandemie și s-a declarat încorsetat de detul de restricții. Deși în trecut refuza categoric să poarte mască sau să se vaccineze, solistul a revenit la gânduri mai pașnice, iar acum poartă masca de protecție dacă situația o cere. 

Dan Bittman nu-și dorește o nouă relație

Cât despre dragoste, Dan Bittman nu plănuiește să aibă o relație prea curând. A format peste două decenii un cuplu cu textiera Liliana Ștefan, de care s-a separat în anul 2016 și alături de care are trei băieți superbi, Alexandru, Patrick și Mark Nicolas. 

De-a lungul timpului a avut relații cu unele dintre cele mai dorite femei din showbiz, între care se numără Alexandra Dinu și Monica Bârlădeanu, însă acum artistul nu își mai face planuri în sfera amoroasă. 

Pandemia a determinat-o pe fosta iubită a lui Dan Bittman să se reprofileze. Acum nu mai lucrează ca textieră, ci vindecă minți și suflete pentru că a obținut diploma de terapeut. Liliana Ștefan este o mamă dedicată și susține că viața cu cei trei băieți ai săi nu este întotdeauna simplă. 

Citește și: Liliana Ștefan, despre despărțirea de Dan Bittman

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, solistul a recunoscut că uneori se simte singur, însă singurătatea are și un aspect pozitiv din punctul său de vedere: îi permite să se concentreze asupra propriei persoane și să se relaxeze. Dan Bittman susține că se află la vârsta în care cel mai mult preferă propria companie, nu interacțiunile sociale forțate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net