Oana Roman, mesaj cutremurător după pierderea mamei sale: „Tot ce sunt îţi datorez"

Oana Roman trece prin momente extrem de dificile în aceste momente, confruntându-se cu durerea pierderii mamei sale, Mioara Roman. Vedeta a făcut publică vestea tristă pe rețelele sociale. Într-un mesaj emoționant postat pe pagina sa de Facebook, Oana Roman îi adresează un "drum lin în lumină" mamei sale, exprimându-și recunoștința pentru tot ceea ce a însemnat pentru ea.

Oana Roman și Mioara Roman. Foto: arhiva.
Oana Roman și Mioara Roman. Foto: arhiva.

Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator

Mioara Roman, pe numele de fată Mioara Georgescu, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, noaptea trecută, la azilul din Snagov unde fusese internată de câteva luni. Vestea a fost făcută publică de către Oana Roman, care a transmis un mesaj sfâșietor, exprimându-și iubirea și respectul față de mama sa. Se pare că decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator, aducând astfel finalul unei vieți dedicate familiei și publicului.

Recunoștința și iubirea Oanei Roman

În mesajul publicat pe rețelele sociale, Oana Roman își exprimă profundul regret pentru pierderea mamei sale, numind-o "mama mea bună și frumoasă". Ea îi mulțumește mamei sale pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, afirmând că tot ceea ce este acum îi datorează mamei sale. Mesajul transmite nu doar durere, ci și recunoștință pentru o viață plină de iubire și îngrijire maternală.

Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu!

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!", este mesajul scris de Oana Roman, pe pagina sa de Facebook.

Viața și mariajul Mioarei Roman

Mioara Georgescu, cunoscută ulterior ca Mioara Roman, a fost prima soție a fostului premier al României, Petre Roman. Cei doi au avut o relație care a durat peste trei decenii. , De ceva timp, Mioara Roman se afla la un azil de lux din Snagov, unde era vizitată frecvent de către fiica sa și nepoata ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net