Ce tatuaj ascuns are Oana Roman! Are legătură cu Marius Elisei și este făcut într-un loc special

Oana Roman (47 de ani) și Marius Elisei (37 de ani) s-au despărțit definitiv în urmă cu un an! Tensiunile din ultima perioadă dintre cei doi, neînțelegerile, certurile, dar și faptul că se comportau ca doi străini sub același acoperiș, au dus la separarea lor. Însă, chiar dacă acum sunt la cuțite, se pare că fiica fostului premier al României, Petre Roman, nu a șters toate amintirile cu buretele, dacă ar fi să ne luăm după unul dintre cele mai recente story-uri ale sale.

Toată lumea știe că Oana Roman își câștigă o parte din bani din imagine și din reclamele pe care le promovează. Așa că, în una dintre cele mai recente filmulețe de pe contul său de socializare putem vedea, în timp ce vedeta face reclamă la o gamă de șampoane pentru creșterea părului, că nu și-a șters, de pe gât, inițiala numelui soțului său...<M>.

Divorț cu scandal

După ce s-au despărțit definitiv, anul trecut, atât Oana Roman, cât și Marius Elisei, și-au aruncat cuvinte grele, unul altuia, în spațiul public. Printre altele, vedeta a spus despre bărbatul cu care are o fetiță, pe Isabela, că este hater și narcisist, iar Marius a declarat în spațiul public, într-o emisiune de televiziune, că ajunsese sacul de box al său.

„În 10 ani noi ne-am certat în fiecare zi. Dacă o enerva cineva, cineva trebuia să încaseze. Atunci găsea mici chichițe de a prinde flacăra răzbunării. Eram într-un punct în care puteai să zici de mine orice și nu mă mai mișca nimic. Din dorința de a menține și de a merge cu familia într-un mod tradițional, am înghițit și am răbdat. Am mai răbufnit și eu uneori...I-au mai spus și alte persoane. Dacă voiam să spun ceva, nu mai apucam să ajung la cuvântul al treilea”, a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net