Cum răspunde Oana Roman valului de hate din social media. Marius Elisei, din nou în centrul poveștii: „Am reușit performanța să trăiesc în casă cu un hater”

Cunoscută pentru franchețe cu care spune lucrurilor pe nume, Oana Roman oferă o „rețetă” împotriva hate-ului din mediul online, precizând că nu mai bagă în seamă comentariilor oamenilor, deoarece ani de zile a trăit în casă cu un hater - Marius Elisei, așa cum a lăsat de înțeles din postarea sa. 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv anul trecut / foto: arhiva Click!
Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv anul trecut / foto: arhiva Click!

Oana Roman ani de zile s-a confruntat cu un val puternic de hate, cele mai multe răutăți din partea oamenilor venind pe baza aspectului ei. De-a lungul timpului, vedeta a învățat să nu mai pună la suflet părerile unora și altora, ajungând să îi compătimească pe cârcotașii care nu-i dau pace. 

Oana Roman: „Vă zic eu că mai pot” 

Fiica lui Petre Roman și-a creat o mare comunitate de fani în social media, care îi urmăresc zilnic activitatea. Vedeta primește deseori întrebări referitoare la strategia care o ajută să gestioneze valul de ură al oamenilor îndreptat în direcția ei. 

Drept răspuns, Oana Roman l-a dat exemplu pe Marius Elisei, fostul soț, pe care l-a descris ca fiind „un hater” cu care a trăit în casă ani de zile. Și dacă a reușit să treacă peste răutățile lui, acum a ajuns nici măcar să nu-i mai pese de comentariile și mesajele răutăcioase care îi sunt adresate de către străini.

„Îmi scriu câteva fete: „Doamne, dar cum reziști cu toți haterii ăștia, cum mai reziști?' Mai pot, vă zic eu că mai pot. Am reușit performanța să trăiesc în casă cu un hater câțiva ani. De fapt, cu asta m-am confruntat, cu un hater în casă, iar dacă am reușit asta, la cei pe care nu-i cunosc nici nu mă interesează, mă amuză asta. Mă și îngrijorează ce vieți triste și preocupări nesemnificative au unii oameni. Ce să să mă supere chestia asta? Poate doar să mă rog să își găsească un scop în viață. Zic și eu.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

România, codașă la capitolul educație 

Vedeta mai amintea faptul că statisticile referitoare la educația în România sunt dezamăgitoare, așa că nu se mai lasă afectată de răutățile venit din partea unor „oameni needucați”.

„Faptul că doar 25% din cei care ajung până la liceu continuă studiile, la nivelul unei țări, este absolut îngrijorător. Suntem o țară de oameni needucați, fără școală, fără cultură, iar asta se vede la cum ne comportăm cu ceilalți și cu noi până la urmă.”, a spus Oana Roman în postarea sa pe Instagram, acum ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net