Oana Roman, jignită de Serghei Mizil în emisiunea lui Măruță. Ce a spus despre vedetă: „Mă mânca”

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă românească, se pare că se află în fiecare zi în mijlocul unui scandal. Este aspru criticată de internauți de fiecare dată, iar certurile cu fostul soț, Marius Elisei, sunt la ordinea zilei. Chiar și așa, nu lipsește din spațiul public. În urmă cu câteva luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Serghei Mizil a făcut o glumă nesărată la adresa ei. Ce a spus acesta despre fiica lui Petre Roman?

Cum a jignit-o Serghei Mizil pe Oana Roman în emisiunea lui Măruță / foto: Arhiva Click!
Cum a jignit-o Serghei Mizil pe Oana Roman în emisiunea lui Măruță / foto: Arhiva Click!

Oana Roman este o prezență activă în social media, având și o comunitate de oameni cu care comunică zilnic, în special prin intermediul postărilor care prezintă anumite evenimente care se desfășoară în viața sa. Însă, fiica lui Petre Roman are parte în fiecare zi și de critici. Fosta prezentatoare de televiziune face ce face și tot ajunge în centrul atenției ori în mijlocul unor scandaluri. În urmă cu câteva luni, vedeta a intrat și în vizorul lui Serghei Mizil, care nu s-a abținut să facă o glumă nesărată despre ea chiar la TV.

Artistul a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, invitat fiind la un test cu întrebări fulger intitulat „Sosurile iuți”. Astfel, el a fost supus câtorva întrebări capcană. Dacă nu dorea să răspundă, era nevoit să încerce niște sosuri din cauza cărora îi lua gura „foc”. Dar Serghei Mizil este cunoscut pentru faptul că este o fire sinceră și directă, așa că a dat cărțile pe față și a spus tot ce a gândit.

Serghei Mizil: „Punea muștar pe mine și ...”

Întrebat la un moment dat de prezentatorul TV Cătălin Măruță cu cine și-ar petrece timpul pe o insulă pustie dintre Adriana Bahmuțeanu, Oana Roman și Oana Lis, artistul a făcut o glumă nesărată la adresa fiicei lui Petre Roman, iar aceasta, la rândul său, nu a reaționat tocmai bine, vorbele nu i-au picat deloc bine.

„Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toată insula”, a răspuns Serghei Mizil, în cadrul meisiunii „La Măruță”, la întrebarea cu cine și-ar petrece timpul pe o insulă pustie.

Răspunsul său a ajuns și la urechile Oanei Roman, internauții dându-i mesaje peste mesaje și comentarii în care îi spuneau ce s-a întâmplat în emisiune. Fiica lui Petre Roman i-a răspuns clar și răspicat unei internaute: „Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă”, relatează Cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net