Oana Roman sărbătorește Valentine's Day. Mesajul care i-a emoționat pe fani: „Sunt pregătită pentru a primi iubire”

Ultima actualizare:

Oana Roman și-a luat fanii prin surprindere cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Vedeta a postat un mesaj de-a dreptul emoționant și nimeni nu se aștepta la un astfel de gest, mai ales că internauții știu că vedeta nu este implicată în nicio relație în momentul de față. 

Oana Roman / foto: social media
Oana Roman / foto: social media

În trecut, Oana Roman a format un cuplu cu Marius Elisei. Cei doi s-au despărțit definitiv în decursul anului 2023, atunci când au mers pe căi separate. Cu toate că bărbatul și-a refăcut viața, fosta sa soție a decis să se ocupe de creșterea fiicei lor, Isabela. Toate dezamăgirile din dragoste au învățat-o lecții prețioase pe Oana Roman.

„Sunt pregătită pentru a primi iubire” 

Valentine's Day este ziua iubirii, trăită și simțită în orice formă. Pentru Oana Roman, Ziua Îndrăgostiților are o însemnătate aparte: a mărturisit că a învățat să se iubească și să se accepte pe ea însăși, declarând că se simte pregătită să iubească din nou. 

„De ziua iubirii eu sărbătoresc cea mai mare dovadă de iubire pe care am învățat-o foarte târziu. Am învățat să mă iubesc pe mine. Să mă accept, să mă protejez, să mă prețuiesc, să înțeleg că merit mai mult și mai frumos. Am învățat că dacă reușesc să mă iubesc pe mine, pot iubi la rându-mi și sunt pregătită pentru a primi iubire.

Isa e acum pentru mine definiția iubirii dar știu că cercul se va completa și închide atunci când va fi momentul potrivit. Cea mai mare izbândă a mea e ca am reușit sa înțeleg ca nu mai trebuie sa fac nici un compromis în iubire!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Ce spune despre o nouă relație 

În trecut, Oana declara că a învățat să fie mult mai atentă cu oamenii și împrejurările din viața ei, și va fi mult mai precaută atunci când va alege, din nou, să-și împartă viața cu altcineva.

„Eu nu îmi fac planuri, nu spun nici DA, nici NU. Eu cred că dacă trebuie să se întâmple un lucru, se întâmplă, doar că de data asta o să fiu mult mai atentă, ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare, precum mi-am luat-o în relația trecută.

O să fiu mult mai precaută, atentă, o să existe o perioadă de probă foarte lungă și cu siguranță niciun bărbat nu se va apropia de Iza până în momentul în care eu o să fiu foarte sigură de o relație. Asta poate să fie și peste trei, patru ani, nu știu. Dacă va fi să fie nu o să știe nimeni, asta o garantez. Isa o să afle doar dacă eu o să fiu convinsă că este vorba despre ceva foarte serios.

Deci, cu siguranță nu va fi altfel. O să fiu atentă la tot, așa cum nu am fost deloc atentă înainte, acum o să fiu poate prea atentă.”, a mărturisit Oana Roman, pentru wowbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net