Oana Roman, ținta ironiilor după ce s-a filmat în baie: „Ce dezordine are pe chiuvetă și calorifer”

Ultima actualizare:

Oana Roman a stârnit controverse pe rețelele de socializare după ce s-a pozat într-o fotografie aparent banală în baie. Cu dresuri modelatoare și o privire elegantă, Oana a devenit subiectul principal al discuțiilor online, dar nu pentru stilul său vestimentar.

Oana Roman. Foto: arhiva.
Oana Roman. Foto: arhiva.

De unde a pornit totul

În postarea sa recentă pe Instagram, Oana Roman a mărturisit că, deși preferă lucrurile de calitate, este nevoită să caute alternative accesibile după închiderea unui magazin de dresuri din România. „Știți că eu cumpăr lucruri de calitate, chiar și dresuri de peste 25 de ani de la Wolford. Problema este că au închis magazinul din România și foarte greu vin comenzi de la ei. Am tot văzut reclame cu dresuri modelatoare. Le-am găsit pe Shein. Sunt geniale. Pe la noi costă peste 100 de lei. Eu am luat cu 20 de lei și sunt foarte ok. Mi-am luat 3 perechi", a dezvăluit vedeta.

„Ce dezordine are pe chiuvetă și pe calorifer"

image

Cu toate acestea, detaliile despre dresurile achiziționate de la Shein au trecut pe plan secund atunci când internauții au observat aparenta dezordine din jurul Oanei Roman în fotografie. Comentariile sarcastice nu au întârziat să apară: „Ce dezordine are pe chiuvetă și pe calorifer", a scris un utilizator. Altcineva a adăugat cu umor: "N-a venit doamna de la curățenie. De fapt, scuze, ea face curățenie singură, însă doamna de la curățenie nu a venit".

Această postare a Oanei Roman a generat discuții aprinse în mediul online. Unii au apreciat sinceritatea vedetei în a împărtăși detalii despre achizițiile sale mai puțin costisitoare, în timp ce alții au ales să evidențieze aspectul mai puțin ordonat al încăperii sale de baie.

Nu este prima dată când Oana Roman se află în mijlocul unor controverse

Cu toate acestea, Oana Roman nu este străină de a fi subiectul atenției și al controversei. Adepta transparenței în mediul online, vedeta a mai fost în centrul atenției pentru declarații și postări autentice care au adunat atât laude, cât și critici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net