Oana Roman, criticată pentru aspectul mâncării pe care a gătit-o: „Lăturile porcilor arată mai bine”

Viața tumultoasă a Oanei Roman mai are și mici pauze care îi permit vedetei să pregătească ceva de mâncare. Recent, aceasta le-a arătat fanilor mâncarea pe care a gătit-o, însă aceștia s-au arătat dezgustați. 

Oana Roman a dat greș în bucătărie / foto: Instagram
Oana Roman a dat greș în bucătărie / foto: Instagram

Oana Roman este o prezență activă în social media, având și o comunitate de oameni cu care comunică zilnic, în special prin intermediul postărilor care prezintă anumite evenimente care se desfășoară în viața sa. 

Oana Roman, certată pentru că nu știe să gătească 

Fosta soție a lui Marius Elisei nu s-a considerat niciodată o expertă în arta culinară, dar, cu toate acestea, sunt rare momentele în care gătește. Și atunci când o face, are grijă să le împărtășească fanilor fotografii sau filmări cu rezultatul preparatelor sale. 

Totuși, ultimul fel de mâncare nu a fost deloc pe gustul acestora. Dimpotrivă, o parte dintre internauți s-au arătat dezgustați de modul în care arătau cartofii gătiți la cuptor de vedetă.

„Am terminat, am făcut curat și mergem la culcare. Tot nu am ajutor la curățenie, deci mâine e zi de curățenie. O iau de la capăt”, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu mâncarea gătită de ea, postată ulterior pe social media.

Mâncarea gătită de Oana Roman / foto: captură InstaStory
Mâncarea gătită de Oana Roman / foto: captură InstaStory

Ulterior, pe un grup de Facebook numit „Pamflet media influenceri”, mai mulți internauți au comentat mâncarea Oanei Roman și și-au exprimat părerile prin intermediul comentariilor:

„Măi femeie, ești efectiv un munte de vomă. Cum să arate așa mâncarea ta?! Îl trimit pe soț la tine că și așa vrea să slăbească și cu siguranță nici nu ar pune mâna pe lingură să mănânce. 

Doamne, lăturile porcilor arată mai bine! Ai dat retur la oala minune de gătești la aragaz? Mi-e scârbă, nici poftă de mâncare nu mai am”; 

„Cartofii sunt moartea mea, oricând și oricum făcuți, dar să înnebunesc dacă aș mânca așa ceva. Arată a lături”, au fost doar o parte din reacțiile oamenilor cu privire la modul în care a gătit. 

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net