Cel mai delicios dressing pentru salată. Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină

Atunci când vrem să mâncăm ceva mai ușor, mai sănătos sau când pur și simplu vrem să punem într-un singur bol doar acele ingrediente care ne plac, salata este alegerea ideală. Însă, pentru reușita unei salate, avem nevoie de un sos potrivit ca să iasă extrem de delicioasă. Iată cum se face dressingul perfect.

Cum se face dressingul perfect pentru salată / foto: Pixabay
Cum se face dressingul perfect pentru salată / foto: Pixabay

Salatele sunt, la prima vedere, unul dintre cele mai simple feluri de mâncare de făcut. Roșiile proaspete, brânza, frunzele de salată și castraveții sunt tot ce aveți nevoie, fără îndoială. Dar dressingul perfect face toată diferența. Indiferent de salata pe care o mâncați, dressingul pe care îl adăugați la final va schimba complet gustul și textura. Ce ingrediente sunt necesare pentru a crea un dressing cu adevărat aromat?

Ingredient secret

Ingredientul secret al dressingului perfect este oțetul simplu. Este posibil ca multe persoane să se fi bazat pe sucul de lămâie sau pe oțetul balsamic. Un ingredient simplu poate face toată diferența. Dacă v-ați pregătit deja salata preferată, iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru a crea dressingul perfect:

- 3 linguri ulei de măsline

- 1 lingură oțet

- 1 lingură suc de lămâie

- 2 linguri oțet balsamic

- 1 lingură muștar

- 1 lingură mărar

- 1 linguriță piper

- 1 linguriță sare

Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină

Recomandat ar fi să ai un borcan în care să amesteci toate ingredientele. Îl închizi bine, apoi îl agiți. Cu toate acestea, o greșeală pe care o fac multe persoane este să pună dressingul deja pregătit și să mănânce salata mai târziu. Este important să aplici dressingul doar înainte de a mânca salata. Dacă este aplicat mai devreme, legumele se vor înmuia, iar salata nu va mai fi proaspătă.

Un alt sfat este să alegeți dressingul perfect în salate care au la bază legume proaspete. Acesta va da o combinație proaspătă și va face ca mâncarea să aibă un gust mai bun. O idee este o salată pe bază de roșii cherry, ceapă roșie sau verde și castraveți. Adăugați boabe de porumb sau brânză feta, dacă doriți, pentru a o face mai aromată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 4 august jpg
ciorba de fasole jpeg
zodii norocoase jpg
horoscop zilnic jpg
AD 4nXcaeN 2UmY CXKHN7bVr1SZ3xMPbq LfRBTN7qH556HuH3bEDMY0LG lSeFra0QoBmxu7s0lIeZ4CGLQwjQdq50UsX5 xk0B7 l0m0UVfY9rog086jr SVb12EkiXl a0ppvmrRLCT8VDhGenpBu3ObxzlO
cover (9) jpg
cover (8) jpg
Ce spune coafura ta preferata despre felul tau de a fi  Sursa foto Shutterstock 2113649489   1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net