Oana Roman, ajutor nesperat în momentele grele. Cine i-a fost aproape în tot acest timp: „M-a făcut să mă ridic”

De-a lungul anilor, Oana Roman a traversat perioade bune și mai puțin bune, însă anul care abia a trecut a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai dificili. În ciuda problemelor cu care s-a confruntat, fiica lui Petre Roman a găsit mereu resursele necesare pentru a-și reveni rapid. Cine i-a fost alături?

Oana Roman / foto: Instagram
Oana Roman / foto: Instagram

Recent, vedeta a vorbit nu doar despre greutățile întâmpinate, ci și de ajutorul de care a avut parte. Relația ei cu Divinitatea este una destul de închegată, simțind mereu că are parte de un ajutor diferit față de cel oferit, în mod normal, de oameni. 

Oana Roman: „Sunt îngeri pe care eu i-am simțit de multe ori” 

Cel mai mare curaj și ajutor primit de Oana Roman până în acest punct al vieții sale a venit din partea îngerilor, consideră ea. Știe că doar credința o poate salva din orice situație și nu se dezice de cele sfinte.

„Eu întotdeauna am spus: ”Doamne, numai Tu cu puterea Ta știi ce e de făcut”. Întotdeauna să știi că atunci când am avut cele mai grele momente și cele mai mari cumpene s-a întâmplat ceva și parcă așa o mână a venit și m-a ridicat întotdeauna. Sunt îngeri pe care eu i-am simțit de multe ori, adică realmente ceva de sus care a venit și m-a ajutat și m-a făcut să mă ridic, să merg mai departe și să mi-a adus puterea necesară să nu cad și să nu ajung în genunchi niciodată”, a mărturisit Oana Roman, pentru Antena Stars.

Isabela, un sprijin de nădejde pentru mama sa 

Oana Roman nu poate uita faptul că Isabela, fiica pe care o are din mariajul cu fostul soț Marius Elisei, este întotdeauna aproape de ea. Știm că au o relație de prietenie și mereu se însoțesc una pe cealaltă în activitățile pe care le au de făcut. 

„Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu. Efectiv, eu consider că e o binecuvântare faptul că eu pot să am această relație extraordinară cu Isabela (n.r. fiica ei), că pot să mă înțeleg cu ea în felul ăsta, că pot să mă consult cu ea în luarea unor decizii, că petrecem timp frumos și de calitate împreună, că mergem în vacanțe, că mergem la petreceri. Eu nu mai ies fără ea, practic, absolut nicăieri”, a adăugat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net