Mioara Roman a murit în azilul în care era internată. Oana Roman nu a putut să îi fie alături în ultimele clipe de viață

Ultima actualizare:

Mioara Roman s-a stins din viață, noaptea trecută, la căminul de bătrăni de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. Fosta soție a lui Petre Roman ar fi suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani. Din păcate, Oana Roman nu a putut să îi fie alături în ultimele clipe de viață.

Mioara Roman a murit în azilul în care era internată
Mioara Roman a murit în azilul în care era internată

Mioara Roman a murit în azilul în care era internată

Tragedia s-ar fi întâmplat aseară, în jurul orei 01:00, potrivit observatornews.ro, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic să o salveze. Mioara Roman suferea de mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

În ultima vreme, părea că se simte mai bine. Oana Roman, fiica sa, cu care a avut o relație deosebit de frumoasă, se ocupa de îngrijirea sa. O vizita foarte des și mereu spunea plină de speranță că prețuiește fiecare moment petrecut alături de draga sa mamă. După un an foarte dificil, în care abia a reușit să se despartă de fostul soț, Marius Elisei, Oana Roman era plină de entuziasm și avea multe proiecte în desfășurare. Își pusese în gând ca în 2024 să aibă un an liniștit și frumos, în care să se poată ocupa de fiica sa și de carieră. Recent, vedeta chiar a și postat prima poză cu mama sa, după foarte mult timp.

„Gândurile pentru noul an nu sunt spectaculoase pentru că nu îmi fac planuri extraordinare, las lucrurile să vină de la sine. Am niște idei și niște proiecte pe care vreau să le fac dar nu prea vreau să vorbesc despre ele dinainte. Prefer să vorbesc despre ele în momentul în care deja le fac! Mama e mai bine, este stabilă, este foarte-foarte bine îngrijită pentru că a suferit o intervenție chirurgicală complicată, a stat mult la terapie intensivă. Când a fost externată a avut nevoie de îngrijiri de lungă durată la centrul unde stă ea la Snagov dar au reușit să o pună pe picioare, să aibă analize mult mai bune și să își revină mai mult", ne-a mărturisit Oana Roman pentru Click! în urmă cu doar o lună.

Oana Roman nu a putut să îi fie alături în ultimele clipe de viață

Din nefericire, pierderea mamei sale a venit chiar în momentul în care Oana și fiica sa se aflau în vacanță în Egipt. Cele două alegeau anual această destinație, motiv pentru care deja devenise o tradiție. Au ales să plece tocmai acum pentru a-i sărbători ziua de naștere a micuței, care a împlinit zilele trecut vârsta de 10 ani. Au petreut de minune și chiar aseară, înainte de a se pune la somn, Oana Roman a împărtășit cu fanii imagini deosebite au apa cristalină din Orange Bay Island.

Din păcate, vedeta nu a putut prevede ce tragie urma și nu a putut să îi fie alături mamei sale în ultimele clipe de viață. Cel mai probabil, Oana șii fiica sa, se vor întoarce în România în decursul zilei de astăzi. 

Jurnalistă de radio, traducătoare și profesoară de limbă și civilizație arabă, fosta soție a lui Petre Roman a petrecut ultimii ani în spitale și centre de recuperare. Mioara și Petre Roman au avut un mariaj care a durat peste trei decenii. În 2007, cei doi au pus capăt căsniciei, iar fostul prim-ministru s-a recăsătorit. Chiar și după divorț, politicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru Mioara Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net