Catinca l-a făcut praf pe Petre Roman! Acuzații dure! „A zis că eu și Calina nu suntem ale lui!”

Ultima actualizare:

Catinca nu uită și nici nu-l iartă pe Petre Roman! La 16 ani de la divorțul de Mioara Roman, Catinca a făcut noi acuzații la adresa fostului său tată vitreg. Cei doi nu și-au mai vorbit de când fostul premier a plecat de acasă și și-a lăsat familia pentru Silvia Chifiriuc. Catinca este, mai nou, certată și cu Oana, sora ei vitregă.

Catinca Roman (55 de ani) este fiica Mioarei Roman din prima căsnicie, cea cu Iosif Zilahy. Cei doi s-au despărțit, însă, atunci când ea avea doar opt luni.

După șase ani, mama ei, Mioara Georgescu, și-a refăcut viața și a devenit soția lui Petre Roman.

Catinca s-a simțit mereu marginalizată în noua familie, din postura de fiică vitregă a lui Petre Roman.

Catinca Roman: „M-am simțit în afara familiei că nu eram fiica lui Petre Roman”

În copilărie am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei că nu eram fiica lui Petre Roman. A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui!

Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: «te iubesc»!”, a declarat Catinca Roman în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată” de la Metropola TV.

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți timp de 30 de ani. Cei doi au divorțat în 2007, atunci  când politicianul a întâlnit-o pe cântăreața Silvia Chifiriuc, care era mai tânără cu 25 de ani decât el.

Fostul premier al României a spus, atunci, că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar, în anul 2009, aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o pe Silvia Chifiriuc, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman și a plecat de acasă.

După divorţul de Mioara Roman şi căsătoria cu Silvia Chifiriuc, Catinca a ieşit definitiv din viaţa lui Petre Roman.

Catinca Roman, despre Petre Roman: „S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă interesul”

Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt suparată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat  pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul

Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus designerița.

„La nunta Oanei nici nu ne-am vorbit, ne-am privit de la distanță!”

În urmă cu 9 ani, Oana Roman se căsătorea cu Marius Elisei, cu care are și o fiică, Isabela. Cei doi au făcut atunci cununia religioasă, dar și botezul Isabelei. La ceremonie a fost invitat și tatăl Oanei, Petre Roman.

Eu cu Petre Roman nu am mai vorbit niciodată de atunci. Dupa ce a plecat de acasă, ne-am mai văzut doar o dată la nunta Oanei, însă doar de la distanță. Nu ne-am vorbit nici atunci.

Dar, ce poți să mai zici că nici Oana nu-și cunoaște fratele vitreg?! El a tăiat orice fel de legătură cu noi, a fost decizia lui, nu l-a influențat Silvia.

El s-a supărat pe mine după ce am avut o discuție lungă la telefon. I-am spus atunci că eu am fost folosită drept tampon între el și mama. M-am simțit folosită, manipulată, totul ca să-i ușurez lui treaba cu mama”, a dezvăluit Catinca, în aceeași emisiune.

Catinca și Oana Roman s-au certat Sursa: Click!
Catinca și Oana Roman s-au certat Sursa: Click!

Ce relație are cu sora ei, Oana? „Nu ne mai vorbim! Nu ne-am înțeles niciodată”

Nici relația cu sora ei, Oana, nu a fost una perfectă. În prezent, cele două nici nu-și mai vorbesc, după ce Oana a acuzat-o pe Catinca de faptul că nu mai trece să-și vadă mama la azil.

Nu m-am înțeles niciodată bine cu Oana. Eu cu Oana am avut mereu o relație tumultuoasă. Suntem temperamente total diferite. Aș vrea să am o discuție lungă cu ea ca să putem avea o relație bună. Dar, acum nu ne mai vorbim deloc. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Pe mama am văzut-o ultima dată în urmă cu o lună” , a mai spus Catinca.

„Depresia m-a pus la pământ, m-a doborât!”

Tatăl biologic al Catincăi, Iosif Zilahy, a decedat în toamna anului trecut, la vârsta de 90 de ani. Acela a fost momentul când Catinca a intrat într-o depresie cruntă și nu a mai vrut să vadă pe nimeni.

Ulterior, sora ei a acuzat-o că nu mai merge să-și vadă deloc mama la azilul de lux, unde aceasta este internată.

Depresia m-a pus la pământ, m-a doborât! Nu am putut să mă mai ridic din pat! După moartea tatălui meu, m-a lovit la o săptămână așa. Cred că depresia o aveam în mine, e genetică, dar atunci s-a declanșat.

Medicii mi-au spus ca sufeream de depresie de ani de zile. Am luat și tratament, mă bucur că nu am devenit dependentă de pastile. Am plecat o lună atunci din țară și am rupt legătura cu România, cu oricine și orice, în afară de fata mea! Nu am mai vrut să știu. Am fost în Tenerife”, a precizat designerița.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net